MEĐUNARODNI PRIJATELJSKI MEČ: Vreme je da tim iz Milanova uzvrati gostoprimstvo prijateljskom klubu!

Autor:

Sport

27.02.2024

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odličan susret se očekuje u subotu.

MEĐUNARODNI PRIJATELJSKI MEČ: Vreme je da tim iz Milanova uzvrati gostoprimstvo prijateljskom klubu!

Foto: FK Milanovo

Predstojećeg vikenda igra se jako zanimljiv prijateljski meč u Milanovu, tzv. međunarodni okršaj između domaćeg sastava i ekipe Pobede (Tromeđa) iz Severne Makedonije.

Republika

Domaći sastav takmiči se u okviru Jablaničke okružne lige, i trenutno ne stoji baš najbolje. Zimsku pauzu ekipa provodi na mestu koje vodi u baraž za opstanak  u ligi, za sada sigurna zona je udaljena sedam bodova, dok je fenjeraš na samo dva boda zaostatka.

Uprava kluba tokom zimske pauze radila je na jačanju igračkog kadra, i sada se kroz pripremni period i kontrolne utakmice što bolje sprema za nastavak sezone. Misija u koju ulaze fudbaleri Milanova nije nemoguća, imajući u vidu da je u opticaju na proleće čak 51 bod.

U avgustu prošle godine sastav Milanova je gostovao u Tromeđi, i tada je počela saradnja između dva kluba, sada je došlo vreme da momci iz Srbije uzvrate gostoprimstvo, i sastav Pobede će drugog marta gostovati u našoj zemlji.

Prvi kontakt između ova dva kluba ostvaren je prošle godine na preporuku dva visokokotirana člana sudijske organizacije Leskovca i Kumanova. Nakon prve prijateljske utakmice, komunikacija između ekipa je nastavljena, i sada je na obostrano zadovoljstvo dogovoren novi susret, koji će ovoga puta biti u Milanovu, na stadionu istoimenog člana Jablaničke okružne lige.

Biće ovo odlična provera za subotnjeg domaćina, imajući u vidu da se početak prvenstva bliži, i da ekipu očekuje nimalo lak zadatak da se na 17 prolećnih utakmica izbori za opstanak u ligi u kojoj se takmiči već četvrtu godinu u nizu.

Milanovo - Pobeda (Tromeđa)

Subota, 2. mart od 13 časova

Teren u Milanovu

BONUS VIDEO: 

 

 



 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading