ZIMSKI NOVAJLIJA: Prelazni rok je završen, ali u redovima Napretka i dalje se promovišu pojačanja!

Autor:

Sport

27.02.2024

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava kluba je vredno radila protekle zime.

ZIMSKI NOVAJLIJA: Prelazni rok je završen, ali u redovima Napretka i dalje se promovišu pojačanja!

Foto: FK Napredak Mainić Opornica

"Koštala" je promenjiva forma sastav Napretka iz Opornice boljeg plasmana u okviru Treće lige Kragujevca, zimsku pauzu ekipa provodi na osmoj poziciji na tabeli. 

Republika

Jesenji učinak od šest trijumfa, isto toliko poraza uz jedan remi bio je dovoljan za bodovni saldo na koti 19. Po trenutnim rezultatima svih ostalih klubova, ekipa Napretka nalazi se na sredini tabele, sa po 13 bodova zaostatka, odnosno prednosti u odnosu na lidera, odnosno fenjeraša na tabeli.

Prvi zimski promovisani novajlija u Opornici bio je dvadesetpetogodišnji Dušan Cvetković, reč je o fudbaleru koji je već kroz pripremni period pokazao svoje izuzetne sposobnosti, nagoveštavajući da će možda on u narednom periodu imati ključnu ulogu u timu. U toku jučerašnjeg dana stigla je potvrda i drugog zimskog pojačanja.

Stefan Vuk Pavlović nakon tri i po godine provedene u redovima Mladosti iz Pajazitova, odlučio se za promenu sredine i u nastavku sezone nosiće dres napretka Mainić iz Opronice. Reč je o fudbaleru koji igra na poziciji desnog beka, karakteriše ga velika preciznost desnom nogom i odlična snalažljivost. 

Republika

Foto: FK Napredak Mainić Opornica

Teren u Opornici

Pavlović je tim igrača koji se lako može snaći na gotovo svim pozicijama na terenu, pa je rado viđen član u klubovima širem Kragujevca. U dosadašnjoj karijeri Stefan je nastupao za Slogu iz Desimirovca, Sušicu, Vinogradi DB i Junior iz Kragujevca. 

Njegovim dolaskom Napredak je dobio iskusnog igrača koji će praviti probleme rivalima po desnoj strani, pored odlične defanzivne postavke, Stefan zna da "istrči" uz aut liniju, i da kreira i napad na protivničkoj polovini.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading