"ZRELA" IGRA JEDINSTVA DOVELA DO TRIJUMFA: Zimski prelazni rok je po prijateljskim utakmicama odrađen perfektno! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

26.02.2024

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tigrovi su se "probudili" tek u drugom poluvremenu.

"ZRELA" IGRA JEDINSTVA DOVELA DO TRIJUMFA: Zimski prelazni rok je po prijateljskim utakmicama odrađen perfektno! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Jedinstvo Puhovo

Proteklog vikenda sastav Jedinstva iz Puhova odigrao je treću kontrolnu utakmicu u sklopu priprema za nastavak prvenstva, rival je bio tim Tigrova Milja Gold iz Preljine.

Republika

Domaći tim u okviru Moravičke okružne lige  trenutno zauzima 12. poziciju na tabeli, i na proleće će se boriti za opstanak u ligi, dok su gosti članovi Gradske lige Čačak i trenutno se nalaze na četvrtom mestu u ligi.

Po veoma lepom vremenu tim iz Puhova od prvog minuta uspeo je da nametne svoju igru i već u prvom poluvremenu su u čak tri navrata savladali golmana Tigrova. Prvi pogodak viđen je nakon gužve u kaznenom prostoru, najbolje se snašao Mitrović, 1:0 za Jedinstvo.

Drugi put se mreža Tigrova zatresla nakon majstorije Marka Paunovića, koji je sa 20-tak metara iz slobodnog udarca poslao loptu iza protivničkog golmana. Do kraja prvog dela meča Pavlović je uspeo da se upiše u listu strelaca, 3:0 za Jedinstvo. 

U drugom poluvremenu gosti su "stali na loptu", dok su domaći fudbaleri zaigrali dosta ofanzivnije. Naleti Tigrova su bili dosta učestaliji u odnosu na prvi deo meča, međutim defanzivna postavka fudbalera Jedinstva je bila zaista dobra.

Uspeli su gosti još jednom da  zatresu mrežu rivala, mladi Nikola Avramović je gotovo iz mrtvog ugla pogodio za 4:0, i time je krnuisao njegovu odličnu partiju u ovoj utakmici. Do kraja utakmice fudbaleri Tigrova uspeli su jednom da proture loptu iza leđa protivničkom golmanu, i da time postave konačnih 4:1.

 Za Jedinstvo na ovom meču nastupilo je čak 15 igrača, u jednoj fer i korektnoj atmosferi odigrana je odlična utakmica, koja je dala određene odgovore trenerima o mogućnostima igračima. 

Naredne nedelje tim iz Puhova ima "generalku" protiv ekipa Ozrema u Parmencu, biće to poslednja provera pred početak prolećnog dela sezone u kojem Jedinstvo dočekuje jesenjeg prvaka, Spartak 1976 iz Trnave. Što se tiče Tigrova, njima nastavak sezone počinje nešto kasnije, pa će imati sasvim dovoljno vremena da podignu "radnu temperaturu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading