U BELOTINCU SE IGRA "SRPSKOLIGAŠKI FUDBAL": Sastav Naših Krila savladao je Budućnost iz Popovca!

Autor:

Sport

26.02.2024

13:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meso se opet upisao u listu strelaca.

U BELOTINCU SE IGRA "SRPSKOLIGAŠKI FUDBAL": Sastav Naših Krila savladao je Budućnost iz Popovca!

Foto: FK Naša Krila 1936 Belotinac

Juče je odigran prijateljski susret u Belotincu između domaćih Naših Krila 1936 i gostujućeg sastava Budućnosti iz Popovca.

Republika

Već sedam sezona tim iz Belotinca takmiči se u okviru zonskog stepena takmičenja, gde  trenutno zauzima petu poziciju na tabeli, dok sastav iz Popovca u okviru Srpske lige Istok drži deveto mesto u ligi.

Domaći sastav je nametnuo svoj ritam od prvog minuta, dok su gosti nešto opušteniji ušli u meč. Nakon udarca iz ugla, štoper Marković  zatresao je mrežu srpskoligaša, 1:0.

Motivisalo je rano vođstvo domaćina, ali su i gosti krenuli dosta ofanzivnije ka golu rivala. Visoko postavljene linije Budućnosti, ostavile su dosta prostora fudbalerima tima iz Belotinca za kontranapade. Iz jedne brze promene poseda i trčanja, Vasilije Perović je je uspeo da duplira prednost svog kluba, 2:0.

Do kraja poluvremena tim iz Belotinca uspeo je još jednom da savlada protivničkog golmana. Miljković je nakon solo akcije uposlio Nemanju Markovića, popularni "Meso" je smestio loptu u mrežu za konačnih 3:0 nakon prvog dela meča.

U drugom delu utakmice gosti su od prvog minuta krenuli sa visokim presingom na polovini rivala, dok su domaći fudbaleri nešto defanzivnije nastupili u nastavku.

Uglavnom su fudbaleri Budućnosti pokušavali udarcima iz daljine, ali mreža domaćina je ostala mirna. Dugim loptama su hteli da stignu do prvog njihovog pogotka na utakmici, ali im to nije pošlo za nogom.

Inicijativu tokom drugog poluvremena gosti nisu uspeli da krunišu barem počasnim pogotkom za umanjenje rezultata. 

Predstojećeg vikenda oba kluba započinju prolećeni deo prvenstva, u Belotincu gostuje jesenji vicešampion iz Gornjeg Matejevca, dok u Popovac stiže sastav Vlasine.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading