PROVERENI GOLGETER NA NOVOJ ADRESI: Marković menja dres, ali ostaje u istoj ligi!

Autor:

Sport

03.02.2024

07:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo zimsko pojačanje.

PROVERENI GOLGETER NA NOVOJ ADRESI: Marković menja dres, ali ostaje u istoj ligi!

Foto: FK Naša Krila 1936 Belotinac

Početak zonskog ranga takmičenja na u većem delu naše zemlje zakazan je za početak meseca marta, i oko mesec dana je ostalo klubovima da spreme tim za prolećna iskušenja.

Republika

Fudbalski klub Naša Krila 1936 već neko vreme takmiči se u Zoni Centar, i uglavnom sezonu završava u gornjem delu tabele. Tim iz Belotinca je protekle jeseni zabeležio učinak od osam trijumfa, tri remija i četiri poraza, što je dovelo do plasmana na petu poziciju na tabeli, sa 27 osvojenih bodova.

Uprava kluba je ovih dana krenula sa zvaničnom promocijom novajlija, i prvi igrač stiže iz ekipe koja se nalazi odmah iza njih na tabeli. Reč je o Nemanji Markoviću, popularni "Meso", koji je proteklih godinu dana sa velikim uspehom branio boje Pukovca.

Marković igra na poziciji napadača, u dosadašnjoj karijeri je pored rodnog Čapljinca nastupao i za Malošište, Moravu iz Žitkovca i Orljanje. Dobro je upoznat sa ligom, rivalima i uslovima, i u godinama iza nas je izrastao u jednog od proverenih golgetera. U prethodne tri sezone Meso se nalazio u samom vrhu liste strelaca, dva puta je bio drugi napadač lige, dok je prošle takmičarske godine postigao čak 35 golova.

Republika

Foto: FK Pukovac

Marković na novoj adresi

Prvi zimski novajlija u Belotincu je za naš portal povodom transfera poručio:

- Privukle su me velike ambicije da se ekipa spremi za napad na viši rang takmičenja. Većinu saigračina znam, mislim da ću se dobro uklopiti i da ću pružati odlične partije pred golom rivala. Očekuje visoko mesto na tabeli na kraju ove sezone, u jesenjem delu sam mrežu tresao u 10 navrata, i nadam se nastavku golgeterskog niza.

Uprava kluba je za sada tokom pauze potvrdila dve "novine", pored promocije Markovića, izabran je i novi šef stručnog štaba. Dejan Krstić nakon nastupa za Žitorađom u Sprskoj ligi Istok, sezonu će nastaviti na klupi tima iz Belotinca.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rudar

03.02.2024 21:58

Dečko je ograničen kao čaša za jogurt