MESO ČOVEK ODLUKE: Na krilima Markovića iz Žitorađe "ceo plen" je otišao za Belotinac!

Autor:

Sport

19.02.2024

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlična partija zonaša protiv srpskoligaša!

MESO ČOVEK ODLUKE: Na krilima Markovića iz Žitorađe "ceo plen" je otišao za Belotinac!

Foto: FK Naša Krila 1936 Belotinac

Pripremni period se polako privodi kraju, veliki broj liga kreće početkom marta, pa takmičari istih "bruse" završne finese za početak drugog dela sezone.

Republika

Proteklog vikenda na stadionu u Žitorađi odigran je prijateljski duel između istoimenog kluba i sastava Naših Krila 1936 iz Belotinca. Domaćinu na proleće predstoji borba za opstanak u okviru Srpske lige Istok, dok su gosti u gornjem delu tabele Zone Centar, gde će tokom drugog dela sezone pokušati da se približe samom vrhu.

Odlična borba od prvog minuta viđena je na stadionu srpskoligaša, dva jako kvalitetna tima ulaze u finiš priprema za nastavak prvenstva, što se moglo videti po fizičkoj spremi igrača. Velika borba viđena je po celom terenu, trenutak koji je obeležio prvi deo meča odigrao se u 39. minutu. Marković je uputio loptu do Vase Perovića, on je nakon prodora šalje u srce kaznenog prostora, gde je Nemanja odličnim udarcem šalje u mrežu, 1:0 za Naša Krila 1936 iz Belotinca.

Republika

Foto: FK Naša Krila 1936 Belotinac

Minimalni trijumf zonaša

U drugom poluvremenu domaći tim je preuzeo posed, dok su gosti čekali svoju priliku iz kontranapada. Napadi Žitorađe ređali su se, inicijativa je bila na njihovoj strani, ali su gosti iz Belotinca uspevali da odbrane svoj gol. 

Do kraja utakmice nove promene rezultata nije bilo, pa su gosti uspeli da slave protiv srpskoligaša, čovek odluke bio je Nemanja Marković, popularni Meso koji je ove zime stigao iz Pukovca u dres Naših Krila 1936.

Prvog vikenda meseca marta počinje drugi deo sezone za oba tima, sastav Žitorađe gostuje OFK Sinđeliću, dok tim iz Belotinca igra pred svojim navijačima protiv Jedinstva iz Gornjeg Matejevca.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading