POVRATAK U MATIČNI KLUB: Obradović je odlučio da je vreme za novu epizodu u dobro poznatom dresu!

Autor:

Sport

19.02.2024

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proteklog vikenda izboren je i prolaz u 1/4 finale Kupa.

POVRATAK U MATIČNI KLUB: Obradović je odlučio da je vreme za novu epizodu u dobro poznatom dresu!

Foto: FK Vinogradar Zleginje

Prošlu zimu tim iz Zleginja provodio je na petoj poziciji sa 25 osvojenih bodova, trenutno sa 10 bodova manje ekipa drži 11. mesto na tabeli, pa se može reći da rezultati nisu po očekivanjima.

Republika

Uprava kluba je ozbiljno shvatila situaciju u kojoj se ekipa nalazi, i sa ciljem da se na proleće pre svega osigura opstanak u ligi, krenula je sa jačanjem igračkog kadra. Prelazni rok otvoren je dolaskom Vojkana Lisinca, nakon njega promovisani su redom Nemanja Pavlović i Vlada Marković. 

Pred sam kraj prelaznog roka dogovorena je saradnja sa još jednim fudbalerom, koji spada u grupu poratnika. Dvadesetpetogodišnji Nemanja Obradović nakon šest meseci provedenih u redovima Sloge iz Dašnice vraća se u ekipu za koju je već nastupao u dva navrata.

Obradović je ponikao u Zleginju, poslednju "epizodu" imao je tokom prolećnog dela prvenstva u sezoni 21/22. U dosadašnjoj karijeri pored Sloge i Vinogradara branio je takođe boje Garevine i Rubina (Donji Stupanj).

Republika

Foto: FK Vinogradar Zleginje

Trijumf za prolazak u 1/4 finale Kupa

Nemanja je protekle jeseni nastupio na devet ligaških utakmica u okviru Prve rasinske okružne lige, reč je o fudbaleri koji igra na poziciji štopera, ali mu nisu strani ni zadaci na mestu zadnjeg veznog.

Proteklog vikenda ekipa Vinogradara igrala je prvu takmičarsku utakmicu u novoj kalendarskoj godini, bio je to susret u okviru 1/8 finala kupa FS Rasinskog okruga. Tim iz Zleginja pred svojim navijačima slavio je protiv lidera i glavnog kandidata za plasman u zonski stepenj takmičenja, OFK Kopaonika, rezultat je na kraju bio 2:1.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading