SRPSKOLIGAŠKO POJAČANJE: Trener Živković je dobro upoznat sa kvalitetima najnovijeg zimskog novajlije!

Autor:

Sport

19.02.2024

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi odličan posao uprave.

SRPSKOLIGAŠKO POJAČANJE: Trener Živković je dobro upoznat sa kvalitetima najnovijeg zimskog novajlije!

Foto: FK Morava Velika Plana

Radno u Velikoj Plani

Pet bodova je zaostatak Morave iz Velike Plane u odnosu mesto koje vodi u Srpsku ligu Zapad, u kojoj je klub poslednji put bio u sezoni 09/10.

Republika

Uprava kluba je ove zime odradila posao na visokom nivou, igrački kadar je ojačan proverenim imenima, uglavnom iz viših rangova takmičenja, što dodatno daje na njihovoj "jačini". 

Spoj mladosti i iskustva biće glavno oržuje ekipe u prolećnim borbama za najviši plasman, perd sam kraj prelaznog roka uprava je potvrdila novo pojačanje, što bi se reklo "u minut do 12".

Devetnaestogodišnji Jovan Jovanović proteklih pet godina branio je boje matičnog kluba, Radničkog iz Svilajnca, sa kojim je u seniorskom timu stigao do nastupa u okviru Srpske lige Istok, ujedno je nastupao i za omladinsku selekciju. 

Jovanović je sada odlučio da promeni sredinu, i da u dosadašnjoj karijeri nastupi i za treći klub, pored Radničkog on je bio jedan deo i član Plane, i upravo je tu sarađivao sa sadašnjim trenerom Morave, Bratislavom Živkovićem koji je dobro upoznat sa njegovim kvalitetima.

 

 

Poslednje zimsko pojačanje u Velikoj Plani se najbolje snalazi na poziciji krila, svojom brzinom i driblinzima bio je nerešiva enigma za protivničke bekove, pa se u Moravi nadaju da će iste, čak i bolje partije pružiti i u njihovom dresu.

Još jedan veliki "plus" u ovom transferu je i to što Jovanović ima status "bonus" igrača, što će u mnogome olakšati treneru Živkoviću sklapanje startne postave, ali i dalje kombinacije tokom utakmica.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading