ZELENO-CRNI PROMOVISALI DVA POJAČANJA: U narednim danima se očekuje promocija preostalih zimskih novajlija!

Autor:

Sport

19.02.2024

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva mlada i talentovana fudbalera.

ZELENO-CRNI PROMOVISALI DVA POJAČANJA: U narednim danima se očekuje promocija preostalih zimskih novajlija!

Foto: FK Radnički Rudovci

Fudbaleri Radničkog (Rudovci) protekle jeseni igrali su fudbal vredan plasmana u gornji deo tabele Prve beogradske lige (grupa B), a sa istim partijama očekuje se da nastave i u drugom delu sezone.

Republika

Ekipa zimsku pauzu, koja se polako privodi kraju, provode na četvrtoj poziciji sa učinkom od sedam trijumfa, uz tri remija i isto toliko poraza. Jesenji učinak bio je dovoljan za bodovni saldo na koti 24, što je sedam manje u odnosu na baraž, odnosno 12 u odnosu na lidera na tabeli. 

Pripreme prvog tima počele su 1. februara, kada je trener Ivan Kaličanin izvršio prozivku, predstavio je plan za naredni period i zatim je zajedno sa igračima održao prvi trening. Tada je stigla potvrda da su neki igrači napustili tim, ali i da je igrački kadar ojačan na određenim pozicijama.

Protekle nedelje prelazni rok i zvanično je zatvoren, pa su čelni ljudi Radničkog krenuli sa promocijom novajlija. Prvo pojačanje zelno-crnih u zimskom transfer periodu je Strahinja Anđelković. Reč je o fudbaleri koji ima 17 godina, poreklom je iz Rudovaca i igra na poziciji levog beka, ali može da odgovori zadacima na mestu krila i zadnjeg veznog. Anđelković je prošao školu fudbala Radničkog i Borca iz Lazarevca, odakle i dolazi, Strahinja dolazi iz sportske porodice, on je sin nekadašnjeg bivšeg igrača, aktuelnog trenera mlađih kategorija Blaže Anđelkovića.

Drugi zimski novajlija, ujedno i poslednji koji je za sada promovisan je Janko Sinđelić (18). Radi se o fudbaleru koji je iz Lazarevca, pokriva nekoliko ofanzivnih pozicija u veznom redu. Sinđelić je prošao školu fudbala Borca i Kolubare iz Lazarevca, dok u Radnički stiže iz redova Turbine (Vreoci).

Početak drugog dela sezone zakazan je za sredinu marta, pa će ekipa imati još nešto malo manje od mesec dana da se što bolje pripremi za nastavak prvenstva.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading