STIGLA JE I ZVANIČNA POTVRDA: Nakon serije dolazaka, potvrđeni su i odlasci iz Velikog Sela!

Autor:

Sport

19.02.2024

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim je spreman za nastavak prvenstva.

STIGLA JE I ZVANIČNA POTVRDA: Nakon serije dolazaka, potvrđeni su i odlasci iz Velikog Sela!

Foto: FK Sloga 1945 Veliko Selo

U poslednjih pet godina ekipa Sloge 1945 iz Velikog Sela napredovala je na gotovo svim poljima, što se odrazilo i na rang takmičenja. Od opštinske, preko međuopštinske klub je stiga do trenutnog takmičenja u Braničevskoj okružnoj ligi, gde je bio i prošle sezone.

Republika

U aktuelnom prvenstvu sastav Sloge zimsku pauzu provodi na trećoj poziciji na tabeli, sa bodom zaostatka za jesenjim vicešampionom, dok je lider odmakao na 12 bodova prednosti. Uprava kluba je ove zime odradila odličan posao što se tiče prelaznog roka, i spremno tim dočekuje nastavak prvenstva.

Dejan Marković, Miloš Nikolić, Nikola Lazić, Petar Milićević, Igor Jovanovski, Filip Milićević, Aleksandar Muljajić zadužili su opremu Sloge u nedavno završenom prelaznom roku. "Transfer bomba" za kraj istog bio je dolazak Fabija Silve, dobro poznatog lica u Beogradu, koji je u dosadašnjoj karijeri određen period proveo i u dresu Crvene zvezde.

Uprava je nakon zvaničnog zatvaranja zimske pijace potvrdila i imena igrača koji su razdužili opremu kluba. Dejan Janković će karijeru nastaviti u Vrčinu, Marko Simeunović (Dunavac Grocka), Dragan Milenković (Stig Crljenac), Miloš Andrejić (Pomoravlje Vlaški Do), dok će Milan Đorđević u narednom periodu braniti boje Velike Krsne.

Republika

Foto: FK Sloga 1945 Veliko Selo

Ekipa Sloge

Uprava se povodom odlaska petorice fudbalera oglasila porukom:

- Tokom zime, zvanično su nas napustila petorica igrača. Svi ovi momci koji su otišli dali su veliki doprinos našem timu u proteklom peridu pri ostvarivanju, po nas do sada istorijskih rezultata! Osim na terenu imali smo priliku da se družimo i sarađujemo sa stvarno pre svega fantastičnim i odličnim ljudima, kojima želimo puno sreće i uspeha u svojim budućim ekipa! Ko zna, možda nam se putevi ponovo u budućnosti spoje... Momci hvala vam još jednom!

Proteklog vikenda sastav Sloge odigrao je i drugi kontrolni susret u sklopu priprema, savladana je ekipa Crnog Viteza tom prilikom, rezultat je nakon 90 minuta igre glasio 3:0 u korist tima iz Velikog Sela.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading