U NASTAVAK SEZONE SA VELIKIM IZMENAMA: Pored novog lica na klupi tima, u dobroj meri promenjen je i igrački kadar!

Autor:

Sport

27.02.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hoće li ovo biti dovoljno da se klub umeša u borbu za najviši plasman?

U NASTAVAK SEZONE SA VELIKIM IZMENAMA: Pored novog lica na klupi tima, u dobroj meri promenjen je i igrački kadar!

Foto: FSB

Ekipa sa "Traktor Arene" protekle jeseni beležila je odlične rezultate, da nije pred sam odlazak na zimsku pauzu napravljena serija od tri utakmice bez trijumfa, sigurno da bi njihov trenutni plasman bio bolji od aktuelne četvrte pozicije.

Republika

Uprava kluba je odlučila da u nastavak sezone uđe sa novim šefom stručnog štaba, i odluka je pala da to bude Marko Jakšić, koji je u dosadašnjoj trenerskoj karijeri bio "šef" mlađoh kategorija Rada, dok je od oktobra 2022. godine radio i kao pomoćni trener IMT-a. Sada će Jakšić imati priliku da se pokaže i dokaže kao samostalni trener, i tu priliku dobio je u redovima Ušća sa Novog Beograda.

Klub je na zvaničnim profilima na društvenim mrežama potvrdio i promene u igračkom kadru, imajući u vidu da je prelazni rok završen, novih promena verovatno neće biti. Dres Ušća tokom transfer perioda razdužili su Marko Jović, Aleksandar Stevanović, Mihajlo Vojvodić, Predrag Mihajlović, Željko Arsić i Andrija Stozinić.

Republika

Foto: FK Ušće Novi Beograd

Novajlije u igračkom kadru

Što se tiče novajlija, trener Jakšić će pored već raspoloživog igračkog kadra imati na raspolaganju i uroša Vukasinovića, Bogdana Stamenkovića, Nikolu Vasića, Stefana Balatića, Aleksandra Petrovića, Viktora Raka, Matiju Stojkovića, Andreja Skobalja i Ognjena Glušica. 

Protekle bez malo dva meseca (pripreme su počele 10. januara), ekipa se pripremama kroz treninge i prijateljske utakmice za prolećnu premijeru koja im predstoji nadolazećeg vikenda. U prvom kolu nastavka sezone sastav Ušća gostuje Jedinstvu iz Surčina, prvi duel ova dva tima završen je minimalnim trijumfom tadašnjeg domaćina sa Novog Beograda.

Što se tiče ambicija za nastavak prvenstva, imajući u vidu da je prošle sezone izboren plasman na 13. mesto, aktuelne partije i rezultati su sigurno podigli određenu lestvicu, koju igrači zajedno sa trenerom imaju za cilj da dostignu tokom proleća.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading