SA NOVIM TRENEROM KREĆU U POHOD NA TITULU: Najprijatnije iznenađenje sezone ima novog šefa stručnog štaba - na "Traktor Areni" se sanjaju najlepši snovi!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

25.02.2024

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Malo ko je očekivao da će se novobeogradski klub nakon prvog dela sezone naći na mestu na kojem je.

SA NOVIM TRENEROM KREĆU U POHOD NA TITULU: Najprijatnije iznenađenje sezone ima novog šefa stručnog štaba - na "Traktor Areni" se sanjaju najlepši snovi!

Foto: FK Ušće Novi Beograd

Fudbaleri novobeogradskog Ušća jesenji deo sezone u okviru beogradske grupe srpskoligaškog karavana okončali su na visokoj četvrtoj poziciji, a da u samom finišu prvog dela nisu u tri meča osvojili svega dva boda, o njima se moglo govoriti i kao jesenjim šampionima.

 

Ostvarila je ekipa sa popularne "Traktor Arene" skor od osam pobeda, pet remija i dva poraza i sa punim pravom u odlučujuće prolećne borbe ulaze kao jedni od kandidata za najviši plasman.

Agilno klupsko rukovodstvo je svega nedelju dana pred nastavak borbe za bodove odlučilo da poverenje na mestu stručnog štaba poveri novom stručnjaku.

Reč je o Marku Jakšiću iza kojg je bogata igračka karijera tokom koje je nastupao i u Kuvajtu, Slovačkoj, Finskoj i Bosni i Hercegovini, a koji je trenerski staž gradio u mlađim kategorijama beogradskog Rada, a od oktobra 2022. godine je radio i kao pomoni trener u ekipi superligaša IMT-a.

Foto: FK Ušće Novi Beograd

Marko Jakšić - Novi trener novobeogradskog Ušća

 

- Marko Jakšić:

Datum rođenja: 10. avgust 1983. godine

Mesto rođenja: Beograd

Igračka karijera: Radnički (Novi Beograd), Dorćol (Beograd), Borac (Čačak), Rad (Beograd), Radinčki (Pirot), Zemun (Zemun), Srem (Sremska Mitrovica), Al-Šabab (Kuvajt), Metalac (Gornji Milanovac), Ružomberok (Slovačka), OPS (Finska), Timok (Zaječar), Bežanija (Beograd), Sloboda (Užice), Radnik (Surdulica), Drina Zvornik (Bosna i Hercegovina), Šumadija (Aranđelovac), Podunavac (Belegiš)

Trenerska karijera: Rad U-17 (Beograd), Rad U-19 (Beograd), IMT (Novi Beograd)-pomočni trener

Priliku za debi na klupi novog kluba Jakšić će imati u prolećnoj premijeri kada će ekipa Ušća gostovati Jedinstvu u Surčinu. Navedni meč na programu je trećeg dana meseca marta, a prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je minimalnim trijumfom Novobeograđana, rezultatom 1:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading