JESENJE PARTIJE SU "BACILE" IGRAČE U IZLOG: U Rumenci su zvanično potvrđeni odlasci ove zime!

Autor:

Sport

27.02.2024

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izvanredne igre su "naterale" klubove da pošalju svoje ponude.

JESENJE PARTIJE SU "BACILE" IGRAČE U IZLOG: U Rumenci su zvanično potvrđeni odlasci ove zime!

Foto: FK Jedinstvo Rumenka

U Rumenci se protekle jeseni igrao jako dobar fudbal, sastav Jedinstva je u okviru Vojvođanske lige Jug stigao do plasmana na visoku treću poziciju. Samo jedan bod zaostatka ekipa ima u odnosu na poziciju koja vodi u baraž, dok je lider na udaljenosti od dva boda.

Republika

Veliki broj igrača zapao je za oko mnogim klubovima iz jačih rangova takmičenja, ponude su stizale u Rumenku kao na traci, pa je došlo do određenih izlaznih transfera u nedavno završenom zimskom prelaznom roku. 

Dvadesetjednogodišnji Marko Janjić protekle jeseni sa 17 golova bio je najbolji strelac lige, svojim radom i predanošću zaslužuje svaku pažnju i pohvalu, što je navelo klubove da na njegovu adresu stignu mnogobrojne ponude. Janjić je odlučio da karijeru nastavi u Slovenu iz Rume, aktuelnom lideru Srpske lige Vojvodina i glavnim kandidatom za plasman u Prvu ligu Srbije. 

Mladi čuvar mreže, Marko Miladinov će nakon šeset meseci provedenih u Rumenci, karijeru nastaviti u Cementu iz Beočina. Marko je svima dobro poznat po tome što je u finalu Kupa protiv Šajkaša iz Kovilja bio heroj osvojenog trofeja. 

Republika

Foto: FK Jedinstvo Rumenka

Odlična polusezona u Rumenci

Nemanja Trpčević (19) je po mnogima otkrovenje jesenjeg dela prvenstva, reč je o igraču koji je proteklu kalendarsku godinu proveo u dresu Jedinstva, gde je poslednji atom snage ostavljao na terenu. Nemanja će karijeru nastaviti u Kabelu, u višem rangu takmičenja. 

Lazar Šavija takođe u nastavku sezone neće nositi dres Jedinstva, levi bek koji ima odlične ofanzivne, ali i defanzivne karakteristike karijeru nastavlja u Bečeju. Opremu tima iz Rumenke razdužio je i zamenik kapitena, Bojan Jelić, koji je primer mnogim mladim igračima, on je zadužio dres Hajduka iz Divoša, aktuelnog prvaka lige. 

Ekipa Jedinstva prolećni deo prvenstva započinje predstojećeg vikenda na gostovanju Hajduku iz Beške, biće ovo jako zanimljiv duel imajući u vidu da su oba kluba odradila odličan posao za vreme transfer perioda.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading