GOSTI IZ SARANOVA USPEŠNIJI U RAKINCU: Trener Omladinca je "miksovao" sastav kako bi video čime raspolaže!

Autor:

Sport

27.02.2024

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Šumadijske lige Jug pokazao da je u odličnoj formi.

GOSTI IZ SARANOVA USPEŠNIJI U RAKINCU: Trener Omladinca je "miksovao" sastav kako bi video čime raspolaže!

Foto: FK Omladinac Rakinac

Ulazi se polako u završnu fazu priprema za nastavak sezone, veliki broj ekipa u završnici traži "jake provere", kako bi videli "gde se nalaze". Proteklog vikenda u Rakincu domaći Omladinac ugostiće ekipu Grizli iz Saranova

Republika

Ovo je bila četvrta utakmica člana Podunavske okružne lige u sklopu priprema za nastavak sezone, meč je odigran po izuzetno vetrovitom vremenu, ali dobro pripremljenom terenu za igru.

Tokom prvih 45 minuta viđena je jako dobra partija od strane igrača oba tima, nizale su se prilike na obe strane, ali se do odlaska na odmor po jednom zatresla mreža oba golmana. Prvo poluvreme završeno je rezultatom 1:1.

Drugi deo susreta bio je identičan kao i prvi, otvorena igra sa šansama na obe strane, uz mirnu, fer i korektnu igru. Na kraju su gosti iz Saranova uspeli da se bolje snađu u kaznenom prostoru rivala, i slavili su rezultatom 4:1.

Domaći tim je na ovom susretu nastupio u nešto izmenjenom sastavu, vršila se rotacija igrača kojom je trener hteo da vidi na koga može da računa ozbiljnije za nastavak prvenstva. Imajući u vidu da su gosti iz Saranova u odličnoj seriji, da već duže vreme ne znaju za poraz, može se reći da su pružili još jednu dobru predstavu, i da su zasluženo upisali novi trijumf.

Što se tiče narednog perioda, tim iz rakinca će generalnu probu za nastavak sezone imati predstojećeg vikenda protiv omladinaca Morave iz Velike Plane, i na tom susretu se može očekivati postava koja će verovatno istrčati na teren i na prolećnoj premijeri koja je zakazana za drugi vikend meseca marta. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading