"ČEKIĆARI" NE MOGU DA SRUŠE OLD TRAFORD OD 2007. GODINE! Neverovatan niz se NASTAVLJA!

Autor:

Sport

04.02.2024

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubedljiv trijumf u Mančesteru.

"ČEKIĆARI" NE MOGU DA SRUŠE OLD TRAFORD OD 2007. GODINE! Neverovatan niz se NASTAVLJA!

Foto: twitter.com/Manchester United

Čelsi je ponovo razočarao navijače, ali, za razliku od "plavaca", jedan posrnuli gigant engleskog fudbala je danas bio na nivou. Mančester junajted je očitao lekciju odličnom Vest Hemu - 3:0.

Pobedu četi Erika Ten Haga su doneli sve bolji 75.000.000 evra plaćeni Danac Rasmus Hojlund i Alehandro Garančo.

Hojlund je načeo "čekićare" u 23. minutu. Bio je to četvrti vezani gol na isto toliko utakmica za supertalentovanog napadača koji je konačno počeo da opravdava ogroman novac uložen letos u njega.

Proigrao je u nastavku Argentinac. Sjajno se snašao u dve situacije u 49. i 84. minutu, od čega je ova druga bila možda i upečatljivija pošto je u padu posle kontre nadmudrio Lukaša Fabijanskog.

Nakon ovog susreta, "crveni đavoli" su šesti na tabeli sa isto toliko bodova zaostatka u odnosu na petoplasirani Totenhem, dok Vest Hem sada pada na sedmu poziciju baš zbog poraza od direktnog rivala u borbi za plasman u Evropu.

Ova pobeda domaćih uopšte ne čudi, s obzirom na to da su "čekićari" poslednji put na Old Trafordu slavili tek davne 2007. godine.

Tačno tri utakmice su odigrane u nedeljnom terminu Premijer lige od 15 časova i zaista smo imali tu sreću da vidimo kišu golova.

Palo je ukupno 11 pogodaka što je prosek od 3,67 po utakmici!

Podsetimo, juče je taj prosek bio još veći, nakon što su Njukasl i Luton postigli po četiri pogotka, Aston vila deklasirala Šefild sa 5:0, Brajton pobedio Kristal Palas sa 4:1, a Everton i Totenhem, kao i Barnli i Fulam remizirali sa 2:2.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading