ASTON VILA GAĐA VRH PREMIJER LIGE! "Fenjeraš" NEMOĆAN protiv Emerijevih izabranika!

Autor:

Sport

03.02.2024

20:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Završen je poslednji današnji okršaj engleskog šampionata!

ASTON VILA GAĐA VRH PREMIJER LIGE! "Fenjeraš" NEMOĆAN protiv Emerijevih izabranika!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Aston Vile trijumfovali su nad Šefild junajtedom rezultatom 5:0, što je još jedna potvrda njihove neverovatne forme u Premijer ligi. Iako je Aston Vila bila favorit u ovom meču, malo ko je očekivao da će do pobede doći sa takvom dominacijom.

Ispostavilo se da ubedljivi porazi Šefilda ove sezone nisu slučajnost. Osim ovog poraza izabranici Krisa Vadlera su već dva puta poraženi sa po 5:0, prvo od strane Arsenala, a zatim od Barnlija. Takođe, pamti se i njihov katastrofalan nastup protiv Njukasla, kada su izgubili sa neverovatnih 8:0.

Foto: Tanjug/AP

 


Aston Vila je pokazala svoju ofanzivnu snagu postigavši četiri gola u prvom poluvremenu. Mekgin je otvorio seriju pogodaka u 12. minutu, dok su se Votkins, Foderingem i Bejli pridružili sa još tri gola pre odlaska na poluvreme. U drugom poluvremenu, Moreno je postigao peti gol za Vilu, kompletirajući ovu impresivnu goleadu.

Ovaj poraz dodatno otežava situaciju Šefild junajteda u borbi za opstanak u Premijer ligi. Sa rezultatima kao što je ovaj danas, jasno je da će morati da ulože dodatne napore kako bi izbegli ispadanje iz lige.

Sa druge strane, ekipa sa Vila parka proživljava fudbalsku bajku od kada ih je preuzeo Unaj Emeri. Ova sezona je samo nagrada za odličan posao koji Španac evidentno sprovodi gde god se pojavi. Njegova ekipa je trenutno četvrtoplasirana na tabeli Premijer lige sa čak 14. pobeda, i samo pet poena (i utakmica manje) deli ih od vrha Engleske. Ukoliko se stvari poklop, a forma nastavi, moguće je da se makar delimično umešaju u borbu za titulu. Njihov današnji protivnik ostaće zakucan za samo dno samo deset poena kraj imena kluba. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading