VODITELJ OSTAVIO OPROŠTAJNO PISMO: Supruga otkrila VELIKU ISTINU nakon njegove SMRTI!

Autor:

Zabava

03.02.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni voditelj nakon teške bolesti izgubio je život, a sada je otkriveno njegovo pismo!

VODITELJ OSTAVIO OPROŠTAJNO PISMO: Supruga otkrila VELIKU ISTINU nakon njegove SMRTI!

Foto: Instagram.com

Popularni britanski televizijski voditelj Džoni Irvin preminuo je u petak nakon što je izgubio bitku sa rakom pluća. Vest o njegovoj smrti potvrdila je njegova neutešna supruga Džesika Holms. Irvin je nedavno otkrio u jednom od intervjua da se bolest proširila na mozak, te je izrazio nadu da će njegova priča poslužiti kao inspiracija i motivacija da ljudi maksimalno iskoriste svaki dan u životu.

 

 


Poslednja objava britanskog voditelja na Instagramu rastužila je mnoge. Irvin je podelio svoje iskustvo čekanja na magnetsku rezonancu celog tela, ističući da je to jako klaustrofobično iskustvo koje prati i stvaranje nasumičnih zvukova. Uz tu objavu, Džoni je postavio i poslednju fotografiju iz bolnice, pozivajući pratioce da obrate pažnju na njegovu haljinu i izbegavaju šale na njen račun.

Irvinova hrabrost i iskrenost u suočavanju sa teškom bolešću ostavile su snažan utisak na mnoge, a njegova poslednja objava na društvenim mrežama dodatno je potvrdila njegovu odlučnost da otvoreno govori o izazovima s kojima se suočava.

 

 

 

 

- Ovo je pogled čoveka koji nije spavao šest noći i čeka magnetsku rezonancu celog tela u trajanju od najmanje sat vremena. Ako niste to prošli, jako je klaustrofobično i stvaraju se nasumični zvukovi. Obratite pažnju na moju haljinu i pokušajte se ne šaliti na njen račun - napisao je Džoni pre nedelju dana. Tada je objavio svoju poslednju fotografiju iz bolnice.

Džoni Irvin je tokom svoje karijere bio poznat po svojoj harizmi, ali i po tome što je otvoreno govorio o svojim ličnim izazovima. Njegova smrt je podsetnik koliko je bitno ceniti svaki dan u životu, a njegova hrabrost u borbi sa teškom bolešću ostaje inspiracija mnogima.

Irvinova smrt je ostavila veliku prazninu u televizijskoj industriji, ali će njegova posvećenost i snaga u borbi sa bolešću ostati zapamćena kao podsetnik da treba živeti hrabro i sa puno entuzijazma, bez obzira na izazove s kojima se suočavamo.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading