PREMINUO ČUVENI VODITELJ! Izgubio bitku sa karcinomom nakon što se bolest proširila! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.02.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džoni je u petak izgubio bitku s rakom pluća, a ranije je takođe bilo poznato da je u teško stanju. Vest o smrti potvrdila je njegova neutešna supruga Džesika Holms.

PREMINUO ČUVENI VODITELJ! Izgubio bitku sa karcinomom nakon što se bolest proširila! (FOTO)

Foto: shutterstock

novi sad

Popularni britanski televizijski voditelj Džoni Irvin (50) je iznenada preminuo, kako prenose svetski mediji. Džoni je u petak izgubio bitku s rakom pluća, a ranije je takođe bilo poznato da je u teško stanju. Vest o smrti potvrdila je njegova neutešna supruga Džesika Holms.

Teška srca javljamo da je Džoni preminuo. Bio je divna duša i hrabro se borio protiv raka. Dirnuo je srca mnogih svojom dobrotom, toplinom i duhom. Znamo svi koliko će svima nedostajati - napisala je Džesika na Instagramu te zamolila za privatnost.

Foto: Instagram.com printscreen

Džoni Irvin

 

Irvin je tada objavio nekoliko fotografija sa svojim malenim sinovima gde se oni spremaju na vožnju biciklima. U opisu je otkrio o čemu se radi.

- Poslednja vožnja ikad do jaslica s Rexom - napisao je uz objavu. Na fotografiji se može videti kako je to dečaku posljednji dan u jaslicama jer prelazi u vrtić, a neki su pogrešno shvatili njegovu poruku.

Foto: Promo foto

Džoni Irvin

 

Inače, u jednom od nedavnih intervjua za magazina Hello otkrio je da se bolest proširila na mozak te zaključio kako se nada da će njegova priča poslužiti kao inspiracija i motivacija da svaki dan u životu maksimalno iskoriste.

- Ne znam koliko mi je još ostalo - rekao je on, dodajući da se nada da će njegova priča inspirisati druge da „iskoriste svaki dan na najbolji način“.

Irvinu je prvi put postavljena dijagnoza u avgustu 2020. godine, nakon što je bio u Italiji na snimanju kada mu se zamaglio vid tokom vožnje. 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading