USPEĆU DA POBEDIM SAMO AKO NEKO UMRE! Šok-izjava Maje Nikolić pred čuveno takmičnje, evo koga je isprozivala! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.02.2024

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poštujem samo festivale gde se peva uživo, to me jako podseća na beogradsko proleće!

USPEĆU DA POBEDIM SAMO AKO NEKO UMRE! Šok-izjava Maje Nikolić pred čuveno takmičnje, evo koga je isprozivala! (FOTO)

Foto: printscreen/RED TV

Pevačica Maja Nikolić kaže da bi ostvarila pobedu na izboru za Pesmu za Evroviziju, samo u slučaju da neko umre dok se takmiči! Ona je sve šokirala izjavom, s obzirom na to da u ovo vreme obično priča o ovom takmičenju, ali bez dlake na jeziku, pa nikoga od kolega ne štedi.

Ja sam 2018. godine javno istupila rekavši da će pobediti Balkanika i tako je i bilo! Od tada do danas se pesma njihova nigde više nije čula, a "Zemlju čuda" svuda puštaju na radiju i svi je traže na mojim nastupima. Na Beoviziji ću uspeti verovatno kad neko bude umro ili ako smene ekipu ili ako nekom padne saksija na glavu pa promeni mišljenje. Pa kaže vidi ova Maja šta god rekla ipak govori istinu, možda je bez dlake na jeziku, ali žena stvarno dobro peva - priča Nikolićka za Kurir i dalje dodaje:

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Maja Nikolić

 

- Poštujem samo festivale gde se peva uživo, to me jako podseća na beogradsko proleće i moram da ti priznam da pripremam pesmu za Sanremo sledeće godine. Moj prijatelj koji tamo živi i koji je glavni predstavnik za Sanremo će napraviti pesmu. Kao što sam pobedila u Holivudu i u Moskvi, gde sam dobila nagradu. Pazi ako me budu pustili da pevam u San Remu, a ceo albanski lobi vlada Italijom, tako će se zeznuti jer ću da pobedim. Meni dajte samo mikrofon. 

Inače, pevačica neretko ističe koliko je nagrada dobila za svoj rad, te tvrdi da je svaka i te kako zaslužena.

- Ja sam naprađivani pevač i imam priznanja i nagrade za prva mesta, toliko, da bih mogla da brojim do sutra ujutru. To su sve ugledna takmičenja gde nema nameštanja, a pevač mora da pokaže sve svoje vokalne sposobnosti - objasnila je jednom prilikom ona.

 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading