"ANDRIJANINA MAJKA VIŠE NIJE ISTA ŽENA"! Komšije u Bijeljini otkrile šta se sada dešava u porodici LAZIĆ, ovo NIKO NIJE ZNAO! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.02.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nebojšu, Andrijaninog oca još i viđamo napolju, ali majka Ljilja je tek pre neki dan izašla da prošeta!

"ANDRIJANINA MAJKA VIŠE NIJE ISTA ŽENA"! Komšije u Bijeljini otkrile šta se sada dešava u porodici LAZIĆ, ovo NIKO NIJE ZNAO! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram.com

Pevačica Andrijana Lazić tragično je nastradala u Dubaiju padom sa 24 sprata nebodera, a javnost ne prestaje da bruji o tome da li je zaista bilo tako. Od sahrane je u domu porodice Lazić muk, a komšija je sada za naš portal otkrio da je pevačicina majka Ljilja van sebe, i da nisu mogli da je prepoznaju kada su je skoro videli.

Foto: Republika

sahrana Andrijane Lazić

 

- Nebojšu, Andrijaninog oca još i viđamo napolju, ali majka Ljilja je tek pre neki dan izašla da prošeta. Ne smem da vam kažem koliko je žena van sebe. Hoda kao zombi, jedva smo je prepoznali! Normalno je da je takva situacija, ne smemo da pomislimo šta joj je u glavi. Žena je izgubila dete, svako se sa time drugačije nosi. Nebojša je glava kuće, on mora da bude jak zbog svih. Imaju oni još dece - otkrio nam je komšija koji je insistirao da mu ne objavljujemo ime.

Foto: Shutterstock, Nemanja Pancic

Andrijana Lazić

 

On je potom pomenuo Nebojšinog sina Tomislava.

- Toma se drži, mora da ostane jak, a njemu je najteže. Ne sme majci da dodatno stvara tugu. Trudi se da joj pomogne da se nosi sa gubitkom kako zna i ume. Andrijana je sahranjena nedaleko od porodične kuće, tako da redovno izlaze na groblje. Svi mi to vidimo, ide i ceo komšilukl na grob, ali porodici ništa ne pominjemo. Nećemo da stajemo na muku. To su sve, opet kažem, dobra deca i ljudi, a šta se okolo priča i šta se piše o Nebojši, mene to ne zanima. Gledam uvek kakav je ko prema meni - rekao nam je meštatin. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading