NE DAM NIKOME DA ME VREĐA, IDEMO NA SUD! Snežana Đurišić progovorila o tužbi, jedva čeka suočavanje! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.01.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moram reći da je tužba predata. Čekamo taj poziv. Imali smo informaciju da je falilo nekih podataka, ali advokat "Grand produkcije" radi na tome i čekamo.

NE DAM NIKOME DA ME VREĐA, IDEMO NA SUD! Snežana Đurišić progovorila o tužbi, jedva čeka suočavanje! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Snežana Đurišić

Pevačica i članica žirija u "Zvezdama GrandaSnežana Đurišić našla se nedavno u žiži javnosti kada su je kandidat Dušan Vukadinović i njegova porodica optužili kako im je tražila novac za prolazak u sledeći krug takmičenja. Pevačica se isprva nije oglašavala, ali kako je sve uzelo maha, na kraju je istupila i objasnila kako stvari stoje.

Snežana sada kaže da nadležni organi rado uveliko svoj posao i da joj je savest mirna i čista.

Foto: YouTube/Printscreen

Snežana Đurišić i kandidat u Zvezdama Granda

 

Moram reći da je tužba predata. Čekamo taj poziv. Imali smo informaciju da je falilo nekih podataka, ali advokat "Grand produkcije" radi na tome i čekamo. Ja lično sam onda rekla i samo ću sada dodati, odnosno ponoviti. Mi smo ljudi javni, ali nismo mete za vređanje časti i dostojanstva. Ja sam tako vaspitana, na obraz ne dam. Nikada ni od koga ništa nisam ni tražila, ni uzela, niti ucenila, niti mi treba. Sve što imam zaradila sam pošteno svojim radom - rekla je pevačica za Grand.

Folkerka je objasnila da je bila u šoku kad se prvi put potegla priča o bilo kakvom nameštanju i krađi, a pogotovo o traženju bilo kakvog novca od kandidata.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Snežana Đurišić

 

Kad sam čula to, ja nisam mogla da verujem. Rekla sam: "Molim, odakle to, šta uopšte to znači?" Da li je ikad iko u "Zvezdama Granda" mogao bilo šta da uradi na način da plati, podmiti ili preko neke veze? Nema šanse. Zašto nema šanse. Zato što tu rade pošteni ljudi, a drugo, što je možda i relevantnije, to je što tu publika ima poslednju reč i onu važnu reč. Možete vi da glasate koga hoćete, ako to publika ne konzumira, nema tog posla ništa - kaže ona. 

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading