DA LI NEKO UBIJA PRIPADNIKE MUP IZ BIJELJINE?Andrijana Lazić poginula u Dubaiju, njen kolega iz MUP ubijen POD NERAZJAŠNJENIM OKOLNOSTIMA!

Autor:

Zabava

25.01.2024

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nerasvetljene smrti dvoje policijskih radnika izazivaju strah i sumnju da se radi o povezanim slučajevima.

DA LI NEKO UBIJA PRIPADNIKE MUP IZ BIJELJINE?Andrijana Lazić poginula u Dubaiju, njen kolega iz MUP ubijen POD NERAZJAŠNJENIM OKOLNOSTIMA!

Foto: Shutterstock, youtube.com/Andrijana Lazić

Tragična smrt pevačice Andrijane Lazić (27), koja je bila zaposlena u Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srpske, obavijena je velom misterije.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram.com

Porodična kuća Andrijane Lazić u Bjeljini

Naime, deo stanovništva u Bijeljini uznemirava činjenica da je još jedna pripadnica MUP, Andrijana Lazić, pod nerazjašnjenim okolnostima izgubila život i to neposredno nakon što je ubijen njen kolega N. M. čiji slučaj je takođe još nerasvetljen.

- Među građanima Bijeljine, nakon ovoga što se desilo sa Andrijanom, širi se strepnja i nagađanja da neko ubija pripadnike MUP. Pre Andijanine tragične pogibije u Dubaiju, stradao je njen kolega, od kog se i ona na društvenoj mreži oprostila u oktobru. On je ubijen pod nerazjašnjenim okolnostima, baš kao što se ne zna ni kako je Lazićeva pala sa 24. sprata - priča upućeni izvor za Republiku.

Inače, Lazićeva, koja je bila veoma poštovana i cenjena na svom radnom mestu, o čemu govore njene objave na društvenim mrežama, na kojima se vidi kako je bila srećna i zadovoljna, te i da je često od kolektiva dobijala cveće, bila je veoma tužna kad je izgubila dragog kolegu N. M. 

- Drugog oktobra kolege iz MUP sa nevericom su primile vest da je N. M. ubijen te noći u Bijeljini u svojoj 39. godini. On je od svoje osnovne škole živeo u Bijeljini, gde je pohađao i srednju, dok je rođen u Ljubljani. Visoku školu unutrašnjih poslova završio je u Banjaluci i imao je policijsku karijeru dugu 15 godina. Bio je pomoćnik komandira Policijske stanice u Bijeljini, a obavljao je i poslove zamenika komandira. Od 2019. obavljao je poslove inspektora kriminalističke policije Policijske uprave Bijeljina, čiji načelnik ga je dva puta pohvalio tokom rada u ovoj službi - navodi se u oproštajnom saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske povodom iznenadne i tragične smrti N. M. koje je podelila Lazićeva.

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram.com

Nebojša Lazić najavio da će se priključiti istrazi u Dubaiju čim prođe 40 dana

Od kolege iza kog su ostali ožalošćeni roditelji, supruga i sin, opraštali su se i brojni prijatelji i kolege, među kojima i Andrijana, koja je samo nekoliko meseci kasnije i sama tragično nastradala u Ujedninjenim Arapskim Emiratima. 

Vest o tragičnoj smrti pravnice i pevačice, koja je tek počela da gradi svoju muzičku karijeru, potresla je ceo region. Pogotovo što se zvanično još uvek ne zna kako je do nesreće uopšte došlo, te detaljnija istraga o njenom slučaju tek predstoji. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Nebojša Lazić i dalej ne prihvata smrt svoje mezimice

Podsećanja radi, Andrijanin otac Nebojša Lazić nedavno je poručio da će se uključiti u istragu vezanu za smrt svoje ćerke, te da će otići direktno u Dubai.

Mada kod mnogih njen slučaj izaziva interesovanje, treba imati razumevanja za porodicu, jer samo mi, porodica, osećamo stvarnu bol. Naši pravoslavni običaji nalažu nam ćutanje u periodu od 40 dana. Ja, kao pripadnik MUP- a, u svakodnevnom sam kontaktu sa Direktorom policije u Dubaiju, Isa Ahmedom Salem Ahmedom i čim prođe 40 dana, idem direktno u Dubai da direktno uzmem učešća u istrazi - otkrio je Lazić svoje planove putem društvene mreže.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Ljubo

25.01.2024 21:33

Otkud starom ovakvo Auto?

Lucky

26.01.2024 13:51

Zna se zašto starlete idu u Dubai. Ne moze se biti uspješan policajac, pjevač i starleta. Policaj pravi je samo policajac.

Draga

28.01.2024 13:46

Ovo nije normalno. Prvo pevačica, sad zaposlena u MUP RS. Ko zapošljava ovakve kadrove. Jadno.