KATASTROFA PETROVIĆA U LONDONU: Srpski golmani danas POLOVIČNI! KO je najbolje rešenje za PIKSIJA?

Autor:

Sport

04.02.2024

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanja Milinković-Savić je sačuvao mrežu.

KATASTROFA PETROVIĆA U LONDONU: Srpski golmani danas POLOVIČNI! KO je najbolje rešenje za PIKSIJA?

Foto: Tanjug/AP

Đorđe Petrović nakon primljenog gola

Danas su na programu mečevi svih TOP5 liga u Evropi, a dva Srbina su čuvala mreže svojih timova. Prvi je na teren izašao Vanja Milinković-Savić koji je uspeo da sačuva Torinovu mrežu, ali na žalost to nije bilo dovoljno za tri boda protiv Salernitane pošto je meč završen remijem bez golova. Popularni VMS nije imao previše posla na ovom susretu, ali je ono što je bio njegov zadatak odradio na visokom nivou. Na fudbalskim sajtovima je njegov nastup ocenjen kao jedan od najboljih u redovima Torina, zajedno sa Lazarom, Rićijem i Zapatom.

Republika

Foto: Starsport

Vanja Milinković-Savić

Ovim porazom Torino je ostao na desetoj poziciji i tražiće novu priliku za bodove protiv Sasuola.

Kada je u pitanju Premijer liga, tamo je Đorđe Petrović stajao na golu Čelsija i nije se preterano proslavio. Naime, ovo mu je druga utakmica za redom na kojoj prima četiri pogodaka, pošto je minule nedelje toliko puta morao da vadi loptu iz mreže protiv Liverpula. Ovog puta, na "Stamford Bridžu" su "plavci" poraženi od Vulvsa sa 2:4. Tri puta je Kunja tresao mrežu srpskog golmana, dok je jednom to uradio njegov sopstveni saigrač - Disasi. Strelci za londonski tim bili su Palmer i Silva. Ovo je novi veliki neuspeh za Čelsi kojeg je pobedom Vulverhempton pretekao na tabeli i sada je 10, dok su izabranici Maurisija Poketina mesto niže.

Iako je danas Petrović završio meč sa četiri primljena pogotka, nema sumnje da se radi o dva kvalitetna golmana i kada se na to dodaju Predrag Rajković i Marko Dmitrović, selektor Srbije Dragan Stojković će biti na "slatkim mukama" pri odabiru čuvara mreže za predstojeće Evropsko prvenstvo u Nemačkoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading