BOMBA! VLAHOVIĆ IDE U PREMIJER LIGU?! Sledeća destinacija: LONDON!

Autor:

Sport

04.01.2024

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je ovog puta pravo vreme?

BOMBA! VLAHOVIĆ IDE U PREMIJER LIGU?! Sledeća destinacija: LONDON!

Foto: www.profimedia.rs

Kako prenosi "Skaj sport", Dušan Vlahović bi mogao ove zime da napusti Juventus i preseli se u, ni manje, ni više, nego - Arsenal!

Nije prvi put da se srpski reprezentativac dovodi u vezu sa "Tobdžijama", s obzirom na to da je, nakon odličnih partija u dresu Fiorentine, još tada bio blizu da ode u London, a sada ponovo ima priliku da bira. Nema sumnje da je ovo ponuda koja se teško odbija, pogotovo kada se u obzir uzme činjenica da Arsenal napada sam vrh Premijer lige, dok ih očekuje i nastavak takmičenja u Ligi šampiona protiv Porta.

Jasno je zašto trener Mikel Arteta želi da angažuje još jednog napadača. Trenutno tu poziciju pokrivaju Gabrijel Žesus i Edi Nketija. Prvi je postigao tri gola na 15 utakmica, a drugi pet na 19 mečeva.

Dušan Vlahović se često nalazi na udaru velikih italijanskih fudbalskih zvezda zbog promenljivih partija koje pruža od dolaska u Juventus. Iako je često osporavan, Srbin ume da zapuši usta svim kritičarima s vremena na vreme. Tako je, nedavno, "štiklom" asistirao Adrijenu Rabiou i time direktno doneo pobedu "staroj dami" protiv Murinjove Rome.

Samo jedan meč pre toga bio je strelac protiv Frozinonea, kada je Juveu doneo pobedu na gostovanju 10 minuta pred kraj susreta, nakon čega je imao i još jedan poništen pogodak.

Ove sezone je bio strelac još i protiv direktnog rivala u okršaju za prvu poziciju Intera u duelu koji se završio nerešeno - 1:1. Dao je i dva gola Laciju, jedan Bolonji, a u prvom kolu Serije A je protiv Udinezea bio je precizan sa bele tačke uz asistenciju.

Kada se uzmu u obzir svi ovi podaci zajedno sa imenima klubova kojima je Vlahović "bušio" mreže, postavlja se pitanje - Da li su kritike na njegov račun opravdane?

Čim Mikel Arteta želi tog igrača u svojim redovima, odgovor je jasan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading