MIRIŠE NA TITULU U MILANU: Inter savladao Đenovu i HITA ka "skudetu"!

Autor:

Sport

04.03.2024

22:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavak dominacije nero-azura.

MIRIŠE NA TITULU U MILANU: Inter savladao Đenovu i HITA ka "skudetu"!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Intera su i dalje neprikosnoveni u trci za osvajanje titule u italijanskoj Seriji A. Nakon poslednjeg meča 27. kola, gde su savladali Đenovu rezultatom 2:1, čini se da je titula sve bliža njihovim rukama.

 

 


Sa 15 bodova više od drugoplasiranog Juventusa, Inter ima prednost koja im omogućava da budu opušteni u završnici sezone.

 

 

Do kraja italijanskog šampionata preostaje 11 kola, ali čini se da će plavo-crnima biti potrebno samo da pobede u narednih šest kola kako bi osvojili titulu, naravno, uz uslov da Juventus ne pruži neočekivane pobede.

U poslednjem meču protiv Đenove, domaći tim je rešio pitanje pobednika već u prvom poluvremenu. Kristijano Aslani je postigao prvi gol u 30. minutu, nakon asistencije Aleksisa Sančeza, dok je isti igrač osigurao pobedu Interu osam minuta kasnije sa bele tačke. Iako je Đenova uspela da postigne gol u drugom poluvremenu, to nije bilo dovoljno da ugrozi Interovu pobedu.

U ostalim mečevima 27. kola Serije A, videli smo raznovrsne rezultate. Milan je pobedio Lacio rezultatom 1:0, dok je Napoli savladao Juventus sa 2:1.

Takođe, Roma je ostvarila ubedljivu pobedu nad Moncom rezultatom 4:1, a Frosinone i Leće su podelili bodove sa rezultatom 1:1.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO


 

Komentari (0)

Loading