MILAN POKORIO OLIMPIKO: Okafor junak golom u završnici! Lacio meč završio sa osmoricom!

Autor: M. M.

Sport

01.03.2024

23:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Burno u derbiju Serije A (1:0).

MILAN POKORIO OLIMPIKO: Okafor junak golom u završnici! Lacio meč završio sa osmoricom!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Milana ostvarili su važnu pobedu u 27. kolu italijanske Serije A, savladavši ekipu Lacija rezultatom 1:0 u veoma burnom meču na rimskom Olimpiku. Odlučujući gol postignut je u 88. minutu, kada je Noa Okafor bio čovek odluke. Meč je protekao u izuzetno napetoj atmosferi, a Lacio je od 57. minuta morao da igra sa igračem manje, nakon što je drugi žuti karton dobio Luka Pelegrini.

Taj detalj je dodatno uticao na dinamiku meča. U nadoknadi vremena, ekipa Lacija ostala je sa samo osmoricom igrača, nakon što su crvene kartone zaradili Adam Marušić i Mateo Genduzi. 

Meč između Milana i Lacija obeležila je tenzična atmosfera na terenu, što se odrazilo i kroz visok broj dosuđenih kartona. Milanu je dosuđeno čak šest žutih kartona, dok su igrači Lacija zaradili odlučujuće crvene kartone u završnici meča. Ovakav intenzitet i tenzija činili su da meč ne bude preterano uzbudljiv za gledaoce.

Pobedom nad Lacijom, Milan je zadržao treću poziciju na tabeli Serije A sa 56 osvojenih bodova. Sa druge strane, Lacio se nalazi na osmom mestu sa 40 bodova. Ova pobeda značajna je za ambicije Milana u borbi za plasman u Ligu šampiona, dok će Lacio morati da se bori za povratak na pobednički kolosek u narednim mečevima kako bi ostvario svoje ciljeve u ovoj sezoni.

U narednom kolu Serije A, Milan će dočekati Empoli, dok će Lacio biti domaćin ekipi Udineze.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading