MAŠINA SE NE ZAUSTAVLJA! Inter RAZBIO Atalantu! Bivši igrač Milana RAZBESNEO lidera! (VIDEO)

Autor:

Sport

28.02.2024

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Intera pobedili su Atalantu rezultatom 4:0 (2:0) u odloženom meču 21. kola Serije A.

MAŠINA SE NE ZAUSTAVLJA! Inter RAZBIO Atalantu! Bivši igrač Milana RAZBESNEO lidera! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Niko i ništa više ne može da zaustavi nero-azure na putu ka Skudetu! Nova sjajna partija izabranika Simonea Inzagija, dovela je fudbalere Intera na čak 12 bodova prednosti u odnosu na najbližeg pratioca Juventus, na isto toliko kola do kraja šampionata!

Ovog puta "stradala" je Atalanta, koja je doslovno rečeno "naljutila" domaće fudbalere, pošto su gosti iz Bergama uspeli da dođu do vođstva, međutim, pogodak iz 11. minuta nije im bio priznat.

Naime, bivši igrač gradskog rivala Milana, Simone de Ketelare, igrao je rukom pre nego što je loptu poslao u mrežu, pa je posle VAR intervencije, na semaforu ipak ostalo 0:0.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Samo 15 minuta kasnije, Inter je došao do prednosti golom Matee Darmijana, koji je na asistenciju Miktarijana bacio u 26. minutu domaće navijače u trans - 1:0.

U prvom minutu sudijske nadoknade poluvremena, Lautaro Martinez je nastavio golgetersku seriju i posle dodavanja Benžamina Pavara, duplirao vođstvo domaćih - 2:0.

Argentinac je u 54. minutu imao priliku da sa "bele tačke" postigne svoj drugi gol, međutim, promašio je penal, ali je njegovu grešku ispravio Di Marko i odbijenu loptu poslao u gol za nedostižnih 3:0.

Foto: Tanjug/AP

 

Konačan rezultat postavio je Fratezi u 74. minutu, posle dodavanja Sančeza, pa je Inter i četvrti meč zaredom u svim takmičenjima završio bez primljenog pogotka. 

Nero-azuri su sada na 68 bodova, dok "stara dama" ima 56 poena, pa Vlahoviću i družini predstoji "nemoguća misijia" u trci za šampionski trofej.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading