VELIKANI OPET KUPUJU NA MARAKANI: Još jedan Zvezdin biser tražen u Evropi!

Autor:

Sport

06.04.2024

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobre partije ne ostaju nazapažene.

VELIKANI OPET KUPUJU NA MARAKANI: Još jedan Zvezdin biser tražen u Evropi!

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde

Italijanski skauti zainteresovani za mladog fudbalera Jovana Šljivića

Mladi fudbaler Crvene zvezde, Jovan Šljivić, privukao je pažnju skauta iz dva italijanska kluba, Juventusa i Fiorentine, pre svega svojim fenomenalnim nastupom protiv IMT-a, ali i odličnim igrama pre toga. Prema informacijama koje prenosi "MaxBet Sport", postoji mogućnost da će skauti ovih klubova posetiti Beograd kako bi lično pratili Šljivića na nekom od narednih mečeva, a vrlo verovatno će to biti večiti derbi na Marakani na početku plej-ofa domaćeg šampionata. Transfermarket procenjuje vrednost Šljivića na oko 500 hiljada evra, ali se očekuje da bi u slučaju da do kontakta dođe Crvena zvezda mogla tražiti najmanje 5 miliona za ovog talentovanog vezistu.

Crvena zvezda u vrhu tabele Superlige Srbije

Trenutno, Crvena zvezda se nalazi na prvom mestu na tabeli Superlige Srbije sa 71 bodom. Njihov uspeh ove sezone delimično se može pripisati i sjajnim partijama mladog Šljivića, čiji doprinos timu nije mogao proći neprimećen od strane skauta evropskih klubova. Sredinom tekuće sedmice svom usponu u seniorskom fudbalu Šljivić je dodao šlag na tortu postigavši prelep pogodak protiv "traktorista".

Veliko je pitanje da li će uprava crveno-belih i da ga pusti ovog leta, tek mu je 18 godina i vrednost može samo da mu raste. Jovan Šljivić je svakako budućnost Crvene zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading