LAZAR SAMARDŽIĆ OTRKIO: Otac je IMAO ulogu u PROPALOM transferu u Inter!

Autor:

Sport

30.03.2024

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spekulacije oko udela roditelja se nastavljaju.

LAZAR SAMARDŽIĆ OTRKIO: Otac je IMAO ulogu u PROPALOM transferu u Inter!

Foto: Profimedia

Srpskog fudbalera, Lazara Samardžića je prošlog leta čekao transfer karijere u Inter, ali posao je propao u poslednjem trenutku. Samardžić je otkrio da je propušteni transfer bio zbog uloge njegovog oca, koji je i njegov menadžer.

On je istakao da je bio blizu Intera, ali da se nešto desilo u poslednjem trenutku. Ipak, odbio je da se vraća na tu temu, ističući da je sam izabrao da radi sa ocem.

- Bio sam blizu Intera i onda se nešto desilo, ali ništa ozbiljno. Propušteno je zbog uloge mog oca (pri.aut. menadžer). Ne želim da se vraćam na tu temu. Ja sam taj koji je izabrao da radi sa ocem, nije on sam sebe predložio. I dobro sam postupio sa tehničke i ugovorne tačke gledišta, prijatelj advokat mu pomaže - naglasio je srpski reprezentativac. 

Foto: Starsport

Lazar Samardžić

Ovaj neuspešni transfer je bio razočaravajući za mladog fudbalera, ali on je istakao da je postupio ispravno sa tehničke i ugovorne tačke gledišta, uz pomoć prijatelja advokata.

Zimus je Samardžić nsvodno bio blizu transfera u Napoli, ali je i taj posao prema pisanju medija propao. Spekulisalo se da je do neuspelog transfera došlo zbog navodnog dogovora sa Juventusom za predstojeće leto. Međutim, Samardžić je odbacio ove spekulacije, ističući da ne zna ništa o tome. 

- Ne znam ništa o ovome. Ipak, nije vreme da razmišljamo o budućnosti, sada moramo da se spasavamo sa Udinezeom, pa ćemo videti - zaključio je Samardžić.


Lazara Samardžića očekuju izazovi u nastavku svoje karijere, ali on ostaje fokusiran na sadašnjost i izazove sa svojim trenutnim timom. Navijači će sa nestrpljenjem pratiti dalji razvoj situacije i nadati se uspehu mladog reprezentativca Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading