NESTANAK PEVAČA POKRENUO BROJNE TEORIJE: Javnost nije imala pojma zašto se iznenada povukao sa scene!

Autor:

Zabava

30.03.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač napokon progovorio o iznenadnom povlačenju sa scene.

NESTANAK PEVAČA POKRENUO BROJNE TEORIJE: Javnost nije imala pojma zašto se iznenada povukao sa scene!

Foto: Shutterstock

Muškarac

Jedan od miljenika ženske populacije, Joca Stefanović, proslavio se u takmičenju "Zvezde Granda“, ali je nakon toga iznenada nestao sa scene, ostavljajući svoje fanove u neizvesnosti. Međutim, u emisiji "Zvezde Granda Specijal“, Joca je konačno otkrio razloge svog povlačenja i šta je bio razlog za njegov nestanak sa estrade.

Joca Stefanović je priznao da je napravio korak unazad kako bi mogao da napravi pet koraka unapred. Povlačenje sa scene bilo je neophodno kako bi se osvrnuo na svoj dosadašnji rad i razmislio o daljem pravcu karijere. Otkrio je da je shvatio da nešto nije funkcionisalo i da je odlučio da to sam ispravi i krene dalje u novom pravcu. Takođe, istakao je da je tokom perioda pandemije, studio bio njegovo sigurno mesto gde je radio i stvarao.

Republika

Foto: Vlada Lukić

Joca Stefanović

 

– Napravio sam korak unazad, da bih mogao da napravim pet unapred. Malo sam stao, povukao se i video gde sam, šta sam i kako ću dalje. Nešto nije funkcionisalo, i to što nije sankcionisao sam i krenuo sam dalje u neku novu priču. Korona nas je zadesila sve, svi smo se snalazili, moje sigurno mesto je bio studio gde sam radio – objasnio je muzičar, koji rada sa mnogim velikim imenima sa naše estrade:

– Nemanja Stevanović, Aca Živanović, Cipka, Uroš Živković, Dejan Matić ima dosta kolega da ne zaboravim nekoga. Radim, dobro je hvala Bogu – rekao je Stefanović za Grand.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading