JOVIĆ NAPLATIO DOBRE PARTIJE: Milan sprema prijatno iznenađenje za Luku!

Autor:

Sport

05.04.2024

20:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čini se da ostaje tu gde jeste.

JOVIĆ NAPLATIO DOBRE PARTIJE: Milan sprema prijatno iznenađenje za Luku!

Foto: Instagram/acmilan

Luka Jović

Luka Jović ostaje u Milanu: Novi ugovor na pomolu

Poslednje vesti iz fudbalskog sveta otkrivaju da će Luka Jović, srpski reprezentativac, ostati u Milanu i dobiti novi ugovor. Iako je već poznato da će njegov saigrač Olivije Žiru napustiti klub na kraju sezone, Jovićeva sudbina se razlikuje. Italijanski gigant je zadovoljan njegovim performansama u poslednje vreme, te planira da mu ponudi novi ugovor.

Važna karika u rotaciji

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Luka Jović

Iako je ove sezone uglavnom bio rezerva iskusnom Francuzu, Luka je uspešno koristio svaku priliku koju je dobio na terenu. Postoji sve veća verovatnoća da će i trener Stefano Pioli ostati u klubu, što povećava šanse da centarfor zadrži važnu ulogu u rotaciji tima. Milan planira da dovede još jednog napadača tokom letnjeg prelaznog roka, ali vide Jovića kao izvanrednog centarfora sposobnog da preokrene tok meča, tako da ga verovatno imaju u planu kao džokera.


Sjajni učinak ove sezone

Luka Jović je ove sezone odigrao 25 utakmica u svim takmičenjima za Milan, postigao je osam golova i zabeležio jednu asistenciju. Njegov ugovor ističe na kraju sezone, ali izgleda da će se saradnja produžiti s obzirom na zadovoljstvo klubskog rukovodstva njegovim doprinosom.

Bogata karijera

Jović je tokom karijere nosio dresove Crvene zvezde, Benfike, Ajntraht Frankfurta, Real Madrida i Fiorentine pre nego što je stigao u Milan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading