POZNATO KOJI SLAVNI TRENER STIŽE VLAHOVIĆU UMESTO ALEGRIJA: Povratak na mesto uspeha!

Autor:

Sport

05.04.2024

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski mediji bruje.

POZNATO KOJI SLAVNI TRENER STIŽE VLAHOVIĆU UMESTO ALEGRIJA: Povratak na mesto uspeha!

Foto: Tanjug/AP

Alegri i Vlahović

Juventus traži novog trenera na kraju sezone

Prema ranijim informacijama Rudi Galetija, Juventus će se rastati sa trenutnim trenerom Masimilijanom Alegrijem na kraju tekuće sezone. Postoji mogućnost da se rastanak desi i pre kraja iste ukoliko loši rezultati budu nastavljeni. Ovo znači da će Dušan Vlahović i Filip Kostić morati da se prilagode novom treneru od sledeće sezone, ukoliko uopšte i srpski dvojac ostane u Torinu, a i za to su male šanse da se dogodi.

Alegrijeva kritika Vlahovića

Republika

Foto: Tanjug/AP

Masimilijano Alegri


Nije tajna da je Alegri neretko javno kritikovao svog napadača Dušana Vlahovića. Ovo može biti razlog za optimizam za mladog fudbalera, jer dolazak novog trenera može značiti novu priliku za Vlahovića da pokaže svoj pun potencijal.

Povratak na mesto uspeha?

Jedan od najzbiljnijih trenutnih kandidata za mesto trenera Juventusa je Antonio Konte, koji želi da se vrati na mesto uspeha koje je imao sa crno-belima iz Torina, osvojivši tri titule u Seriji A. Ovo bi moglo da bude zanimljivo zbog njegove prošlosti i uspeha sa Juventusom.


Podsetimo, jedino što brine stručni štab crno-belih jeste činjenica da će nakon otkaza treneru morati da isplate 20 miliona evra. Iako je Alegriju ostalo još godinu dana ugovora, njegov agent je i ranije nagoveštavao da ukoliko se trofejnom treneru ne ponudi produžetak saradnje, neće nastaviti sa Juventusom. 

Očekuje se da će ova vest izazvati mnogo reakcija u fudbalskom svetu, posebno u kontekstu potencijalnog povratka Antonija Kontea. Mediji će sigurno pratiti dalji razvoj situacije u Juventusovoj potrazi za novim trenerom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading