VANDA ŠOKIRALA NOVIM IZDANJEM! KOSOM PREKRILA GRUDI: Vlahović TRLJA ruke! (FOTO)

Autor:

Sport

05.04.2024

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pratioci su primetili.

VANDA ŠOKIRALA NOVIM IZDANJEM! KOSOM PREKRILA GRUDI: Vlahović TRLJA ruke! (FOTO)

Foto: Instagram/printscreen

Najpoznatija fudbalska menadžerka, Vanda Nara (37), izazvala je pravu pometnju na društvenim mrežama objavom fotografije koja bi mogla da ukazuje na potencijalni novi klub njenog supruga, Maura Ikardija (31). Fotografija je nastala u Turskoj, gde Ikardi trenutno igra za Galatasaraj, a na njoj se Vanda pojavljuje u trenerci, sa kosom koja prekriva Juventusov logo na grudima, te bi Dušan Vlahović vrlo lako mogao da dobije konkurenciju u napadu torinskog tima. Ova gestikulacija je bila dovoljna da pokrene lavinu spekulacija o potencijalnom transferu iskusnog napadača.

Mauru Ikardiju nije potrebna posebna prezentacija fudbalskog talenta, s obzirom da je veći deo svoje karijere proveo u Italiji, najpre u Sampdoriji gde je boravio dve godine, a zatim je bio sedam godina član velikog rivala "stare dame", Intera. Uprkos tome, Ikardi često ističe da se u Italiji oseća kao kod kuće, što dodatno budi spekulacije o mogućem povratku u ovu zemlju, ali ovoga puta u dresu drugog kluba.



Vanda Nara nije samo supruga slavnog fudbalera, već i atraktivna ličnost koja je aktivno uključena u vođenje karijere svog supruga, a neretko je u centru pažnje zbog svoje "otvorene" prirode. Njena objava na društvenim mrežama nije samo obična fotografija, već izaziva talas spekulacija i interesovanja javnosti.

Ukoliko se spekulacije obistine, a Ikardi zaista pređe u novi klub, to bi svakako bio transfer koji bi izazvao veliku pažnju javnosti. S obzirom da je trenutno drugi strelac turske lige sa 18 postignutih golova, interesovanje za njegov transfer ne iznenađuje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading