VLAHOVIĆ VODI JUVENTUS DO FINALA KUPA ITALIJE! Duća BRAVUROM protiv Lacija prekinuo "post"! (VIDEO)

Autor:

Sport

02.04.2024

22:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prelep pogodak Srbina!

VLAHOVIĆ VODI JUVENTUS DO FINALA KUPA ITALIJE! Duća BRAVUROM protiv Lacija prekinuo "post"! (VIDEO)

Foto: printscreen/reuters

Fudbaleri Juventusa napravili su veliki korak ka plasmanu u finale Kupa Italije, pošto su na domaćem terenu protiv Lacija zabeležili pobedu, a da ona iznosi 2:0 u 64. minutu pobrinuo se Dušan Vlahović koji je postigao prelep pogodak!

U 50. minutu prednost domaćinu doneo je Federiko Kjeza na dodavanje Kambijaza, te tako izazvao opšte oduševljenje na tribinama.

Ipak, onda je usledio pravi momenat inspiracije Vlahovića kojim je poslao sve Juveove navijače u delirijum. Dobio je loptu na strani od Mekenija, a za sve ostalo se sam postarao. Izdriblao je čuvara, oslobodio ga se i potom poslao raketu ka golu Mandasa koji je ostao potpuno nemoćan.

Ovim pogotkom, srpski reprezentativac je prekinuo "post" od četiri meča Juventusa na kojima nije tresao mrežu, ali kada se uzme u obzir da je na dva bio suspendovan zbog kartona, to znači da i nije puno prošlo od kako je Duća Frozinoneu dao dva gola. Bez njega Juve nije uspeo da ostvari nijednu pobedu, pošto je od večerašnjeg protivnika poražen pre nekoliko dana u Seriji A minimalnim rezultatom, dok je sa Atalantom remizirao 2:2. Nema sumnje da je Vlahović nedostajao timu, iako će, sigurni smo, Masimilijano Alegri opet imati šta da mu zameri.

Revanš meč polufinala Kupa Italije u Rimu na programu je 23. aprila

U drugom polufinalnom duelu u sredu uveče sastaju se Fiorentina i Atalanta, te postoji šansa da ćemo Dušana gledati u meču za titulu protiv starog kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading