PRIMITIVAC PAR EKSELANS: Napadač dao GOL ZA PAMĆENJE, pa zapanjio javnost! Polni organ u jednu, telefon u drugu ruku!

Autor: M. M.

Sport

02.04.2024

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta si to rekao?

PRIMITIVAC PAR EKSELANS: Napadač dao GOL ZA PAMĆENJE, pa zapanjio javnost! Polni organ u jednu, telefon u drugu ruku!

Foto: Profimedia

Fudbaleri Rozenborga su ostvarili pobedu rezultatom 2:0 protiv ekipe Sandefjord, a meč je obeležio spektakularan gol postignut od strane iskusnog norveškog napadača Olea Saetera u 65. minutu. Njegova majstorija na terenu oduševila je navijače, ali ono što je izjavio nakon susreta šokiralo je javnost.

Nakon utakmice, Saeter je izjavio:

 

"Večeras kad dođem kući uzeću telefon u jednu ruku a svoj polni organ u drugu. Gledaću taj gol. Biće ovo duga noć."

Ova izjava je izazvala značajnu pažnju i šokirala javnost, a čak se i poznata televizija TV2 Sport oglasila i istakla: "Šta si to rekao?" uz emotikon koji je jasno pokazivao šok.


Ova kontroverzna i primitivna izjava izazvala je burnu reakciju javnosti i medija, a mnogi su se zapitali šta je navelo Saetera da izrekne ovakav komentar. Navijači su bili podeljeni u svojim reakcijama, dok su mediji brzo preneli ovu vest kao glavnu temu dana.

 


Iako je fudbalski teren bio mesto gde je Saeter pokazao svoje fudbalsko umeće, njegova izjava nakon meča privukla je pažnju i izazvala brojne reakcije širom Norveške.

 

Ole slovi za jednog od najboljih napadača svog tima, a dosad je na 38 mečeva za Rozenborg postigao 25 golova, uz 10 asistencija. U redove norveškog velikana stigao je 2021. godine i po proceni transfermarkta vredio 1,2 miliona evra. Inače, neprikladnu izjavu dao je nakon meča prvog kola tamošnjeg elitnog fudbalskog ranga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading