PRAVO LICE SESTARA MIĆALOVIĆ: Leskovčani KIVNI na Slobodu, razvezali jezik o popularnoj glumici!

Autor:

Zabava

02.04.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije popularnih glumica otkrile šta sada misle o njima!

PRAVO LICE SESTARA MIĆALOVIĆ: Leskovčani KIVNI na Slobodu, razvezali jezik o popularnoj glumici!

Foto: Vladimir Lukić

sestre Mićalović sa majkom

Popularna glumica Sloboda Mićalović rođena je u Leskovcu, gde je odrastala sa ocem Draganom, majkom Milicom i dve sestre, Draganom i Mirjanom. Porodica Mićalović živela je u naselju blizu centra grada, a novinarska ekipa posetila je kraj u kome je odrastala. 

Komšinica sa četvrtog sprata progovorila o Slobodinom odrastanju.

- One su sve kao lutke, nisu za džabe ove dve glumice. Nismo imali probleme s njima nikada, samo što su nekako oduvek imale taj visoki stav, osim njihovog tate, on je bio fin čovek i vrlo komunikativan. Istina, voleo je da popije, ali to na nas komšije nije uticalo. Javljao se svima i nekako bio, onako, glasan, pozorište i glumu je nosio svuda sa sobom - rekla je komšinica ekipi "Kurira", pa nastavila:

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sestre Mićalović

- Nakon što je Dragan preminuo, one su otišle, prodale stan i nikad se ovde nisu vratile. Sloboda je uvek furala ovaj fazon koji sada ima, negovana ali neupadljiva, dok je Dragana do srednje škole bila u fazonu kao svetske zvezde tada. Nosila je stalno široko, dukserice dva broja veće, široke one farmerke što je nosio onaj crnac reper... Fifti Sent, e taj, sećam se toga jer je i moj unuk bio opterećen tim nekim čudnim stilom.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Dragan Mićalović

Komšija koji je sedeo prekoputa zgrade čuo je o čemu se priča, pa je prišao i ispričao svoje sećanje na Slobodu i njenu porodicu.

- Ja sam čuo da se ona stidi svog rodnog mesta. A video sam i da je pričala kako nema gde da dođe kad dođe ovde, pa spava po hotelima. To što spava po hotelima, nismo joj mi krivi, a ako se zaista stidi svog rodnog mesta, pa i mi se stidimo nekih njenih uloga i nikom ništa - navodi on, pa dodaje:

- Njen otac je bio skroz dobar čovek, one su oduvek tripovale neki visoki stav i bile kao nešto sve na nivou. Sloboda je stvarno gledala da pobegne odavde što pre i kad joj je otac umro, brzinom svetlosti su spakovale majku i odvele za Beograd. Šta njoj smeta i što se stidi svog mesta nije mi jasno ni dan-danas, pa i veće face od nje su iz ovog grada pa se ne stide odakle su - rekao je komšija, koji nije bio raspoložen za slikanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Ana

02.04.2024 16:49

Latentne sponzoruše

Klasicne

02.04.2024 22:31

seljanke !!! Beograd ih nikada nije prihvatio, a rodno selo kod Leskovca ih se odreklo ! Gde sad da idu ... Mozda u Milanovac, Mladenova, isti .....