GODINAMA SKRIVAO TAJNU O SVOM BRAKU SA KOLEGINICOM: Poznatom glumcu supruga skinula masku!

Autor:

Zabava

02.04.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš glumac je 16 godina u braku sa svojom koleginicom, a ovo je krio kao zmija noge.

GODINAMA SKRIVAO TAJNU O SVOM BRAKU SA KOLEGINICOM: Poznatom glumcu supruga skinula masku!

Foto: youtube.com/printscreen

Igor Đorđević

Igor Đorđević i Zorana Bećić već 16 godina čuvaju svoj brak daleko od očiju javnosti. Malo je poznato da su ova dva glumca u skladnom braku, a još manje se zna o njihovom privatnom životu. Međutim, jednom prilikom Zorana je podelila sa javnošću neke detalje o njihovom odnosu, otkrivajući da je Igor vrlo romantičan i pažljiv suprug. Svako jutro, on joj priprema kafu i pušta je da duže spava, pokazujući tako svoju brigu i pažnju prema njoj.

U braku Igora i Zorane, ističe Zorana, prisutno je veliko razumevanje i poverenje. Svaka odluka koju donose, bilo da se radi o ulogama ili zajedničkom radu, je promišljena i zajednička. Zorana naglašava da joj je Igor ne samo životni oslonac, već i važan kritičar, čije mišljenje veoma ceni.

- Ume da bude vrlo romantičan, često me iznenadi bez ikakvog razloga. Svakog jutra mi kuva kafu i pušta me da duže spavam - ispričala je Zorana jednom prilikom, i istakla da je, pored sitnica, prisutno i veliko razumevanje i poverenje.

- On je moj životni oslonac u svakom pogledu i svaka odluka koju donosimo je zajednička, promišljena. To se odnosi i na uloge i na zajednički rad. Najvažnija mi je njegova kritika. Ukoliko postoje iskrenost i dobra saradnja u braku, veliko razumevanje između ljudi i poštovanje prema profesiji svog partnera, onda je sve mnogo jednostavnije - izjavila je glumica, kako prenosi Kurir.

Igor je jednom prilikom istakao da se i nakon 16 godina braka vole kao prvog dana. On otkriva da mu svaki dan sa Zoranom izgleda kao na početku, iako su prošli kroz mnogo toga, kako lepih, tako i manje lepih trenutaka. Njihova ljubav i posvećenost jedno drugom i dalje traju, čineći njihov brak inspirativnim primerom u svetu javnih ličnosti.


Ovaj par je uspeo da održi svoju privatnost i da izgradi snažan i podržavajući odnos, čime su postali uzor mnogima u industriji zabave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vilma

03.04.2024 10:09

Na obe fotografije su tri sestre Micalovic. Na prvoj je najstarija u seedini, a na drugoj fotografiji je ta ista sestra skroz levo-njihova desna strana.