MACA URNISAO REPERA: Odrekao bih se sina da sluša Desingericu!

Autor:

Zabava

02.04.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Dragan Marinković Maca osvrnuo se muziku kakvu propagira reper Dragomir Despić Desingerica

MACA URNISAO REPERA: Odrekao bih se sina da sluša Desingericu!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official, ST/Dragan Kadić

Glumac Dragan Marinković Maca govorio je o karijeri i privatnom životu, te se osvrnuo na javne ličnosti koje su danas popularne među mladima, te otkrio da bi se javno odrekao sina da sluša muziku kakvu propagira Dragomir Despić Desingerica.

Foto: ST/Dragan Kadić

Dragan Marinković Maca 

Naime, Maca je i pre komentarisao Desingeričin nastup, ali sad je jasno stavio do znanja šta bi uradio kao roditelj.

- Ne može neko moje dete da udara patikom po glavi i da se on oduševljava. Ja bih se, kunem ti se, kao što se nekad fino radilo, u novine stavio: Ja, Dragan Marinković, odričem se svog sina" - naveo je glumac koji više nije član nijednog pozorišta, te to smatra svojom pobedom.

Republika

Foto: e-stock

Desingerica

- Drago mi je što sam se osamostalio, što nisam član nijednog pozorišta ni udruženja, što sam slobodan strelac. Sloboda je majka. Ona je, pored zdravlja, najbitnija stvar u životu - rekao je on za bosanske medije. 

Takođe je spomenuo da publika koja gleda njegove predstave često zaplače, bez obzira na to koliko su one do tog trenutka smešne.

- Da nije šege, šale i komike, kako bismo ozbiljno rekli sve ono što mislimo? Mnogi misle da se šalim. Od svih laži, "šalim se" mi je omiljena. Treba razmišljati. Nije to samo gomila smeha - rekao je Maca, koji se prisetio predstava tokom opsade Sarajeva kada je glumio u Kamernom teatru 55.

Republika

Foto: instagram dragan marinkovic maca

Dragan Marinković Maca

- Mi smo igrali predstave pod granatama. Gori grad, sve vrišti i puca, mi igramo "Ljubovnik'", tu je 7.000 ljudi. Pokojni Žan Marolt, ludi Senad Bašić. Bolan, hoćemo li, kralju? Četiri sata mi igramo.

Inače Dragan Marinković Maca u poslednje vreme najviše igra stend ap komedije, koje su izuzetno posećene u celom regionu.

- Pa, u principu, komedija je najteži žanr. Teže je nekoga nasmijati nego rasplakati, koliko god mnogima zvuči nonsens, ali je tako. Teško je, pogotovo kad si sam na sceni, ali ja sam odrastao na sceni Kamernog teatra i to je nešto što mi je gušt i volim te kamerne scene. Tu si, nema laži, nema prevare. Tako da, možda je to razlog, uzročno-posledična veza, zato što sam odrastao na takvoj sceni i tako jedino znam. Suština glume je da ti ljudi moraju verovati - rekao je nedavno poznati glumac za medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading