NAŠEM PEVAČU MAJKA PREMINULA NA RUKAMA! Izgubila bitku sa RAKOM, on se slomio: Osetio sam kako SRCE PRESTAJE DA JOJ RADI!

Autor:

Zabava

01.04.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boris Režak otvorio dušu o najtežem životnom trenutku!

NAŠEM PEVAČU MAJKA PREMINULA NA RUKAMA! Izgubila bitku sa RAKOM, on se slomio: Osetio sam kako SRCE PRESTAJE DA JOJ RADI!

Foto: ATA Images

Boris Režak

Popularnog pevača Borisa Režaka svi znaju po romantičnim baladama, ali malo ko zna da krije veliku tugu. Naime, on je doživeo veliku tragediju - majka mu je preminula na rukama, a ovaj trenutak nikada neće zaboraviti.

- Ja svog oca obožavam, ali majka je majka – započeo je, pa dodao:

- Svojoj deci uvek govorim: "Ja sam nebitan, majka je važna". I tu je kraj. Naravno, ja za njih ginem. Svog oca obožavam, ali jedna je majka.

Republika

Foto: ST/V.Lukić

Boris Režak bio do poslednjeg dana uz majku

Režak je bio posebno vezan za majku, koja je pre nekoliko godina preminula od raka. Sa njom je bio do poslednjeg trenutka.

- Iako sam poslednjih petnaest dana stalno bio pored nje, to nisu stvari na koje čovek može da se navikne. Teško je gledati kako ti najdraža osoba odlazi – prisetio se najtežeg perioda u svom životu.

- Osetiš kako srce prestaje da joj radi. I tada joj govoriš poslednje reči. Nisi siguran da li ona tebe više čuje, ali joj pričaš. Šta je ona sve uradila za mene, nikada sebi ne bih oprostio da nisam bio uz nju kad je odlazila - rekao je u emisiji "Exkluziv night".

Boris se retko pojavljuje u javnosti, ali je svojevremeno opleo po kolegema zbog muzike koja se, kako kaže, "godinama forsira na domaćem tlu".

Republika

Foto: ATA Images

Boris Režak je svojevremeno opleo po kolegama

- Odavno sam shvatio da, što se tiče muzičkog pravca koji dominira domaćom scenom, nama pop pevačima nema pomoći. Ja sam se zavukao u neki svoj mikro svet. Kada kažem da je danas sve dozvoljeno, mislim na to da danas može svako da peva i da lupi neku glupost. Nisam od onih koji vole da sve izbaci iz sebe, volim da postiji nekakav sistem vrednosti, bonton i tako dalje - objasnio je Režak za Republiku, pa dodao: 

- Smatram da poslednjih 30 godina kod nas postoji ekspanzija loše muzike. Naravno, ima tu dobrih muzičara i izvođača, koji vremenom popuste nad tim silnim pritiscima, pa prozivode muziku koje tržište diktira. Ne želim da kvarim sliku o sebi i ostaću dosledan muzici kojoj sam veran od početka - rekao je svojevremeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading