SLAVLJE KOD GUDELJA: Anastasija i Nemanja saopštili radosne vesti! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.04.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica i fudbaler danas imaju poseban razlog za slavlje!

SLAVLJE KOD GUDELJA: Anastasija i Nemanja saopštili radosne vesti! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Anastasija i Gudelj

Anastasija Gudelj i njen suprug, fudbaler Nemanja Gudelj, obeležavaju danas dve godine skladnog odnosa. Nemanja je ovu posebnu priliku obeležio objavom fotografije na kojoj nežno ljubi svoju suprugu u glavu, dok Anastasija sa osmehom na licu pozira pored njega. Ovo je samo jedan od brojnih trenutaka koji su ulepšali njihovu zajedničku priču.

Republika

Foto: Instagram.com

Anastasija i Nemanja slave dve godine ljubavi

Iznenađenje za pamćenje

Nakon Nemanjinog emotivnog gesta, Anastasija se obratila svojim pratiocima na društvenim mrežama kako bi podelila svoje oduševljenje. Ona je istakla da ju je suprug obradovao iznenađenjem koje će pamtiti dugo. Nemanja je na taj način pokazao koliko mu znači njihova ljubav i zajednički put koji su izgradili.

- Dve godine sa najboljim suprugom na svetu! Volim te više nego što reči mogu da izgovore! Hvala ti što me voliš i usrećuješ svakog dana! Zauvek tvoja - napisala je Anastasija na engleskom jeziku.

Inače, Nemanja je i pre nekoliko dana oduševio Anastasiju. Ona je tada objavila fotografiju iz jednog restorana u Sevilji, gde ju je sačekalo romantično iznenađenje od strane supruga Nemanje. Na slici, Anastasija drži crvenu ružu dok je sto prekriven laticama iste boje, što je svakako gest koji odiše romantikom i pažnjom.

Republika

Foto: Instagram.com

Nemanja je i pre nekoliko dana iznenadio Anastasiju

Anastasija i Nemanja su se venčali u tajnosti prošle godine. Anastasija je za kumu izabrala drugaricu iz detinjstva, glumicu Taru Milutinović, dok je Gudelju kumovao takođe drug iz detinjstva. Na intimnoj ceremoniji bilo je 10 ljudi, samo najbliži prijatelji i članovi porodice Ražnatović i Gudelj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading