OTKRIVENO KO JE KRIV ZA POŽAR U POGONU DRAGANA STANKOVIĆA: Jovana Jeremić priznala sve detalje!

Autor:

Zabava

01.04.2024

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka otkrila zbog čega je izbio požar u pogonu njenog dečka!

OTKRIVENO KO JE KRIV ZA POŽAR U POGONU DRAGANA STANKOVIĆA: Jovana Jeremić priznala sve detalje!

Foto: e-tock, Shutterstock

Nedavno je požar zahvatio pogon Dragana Stankovića, dečka voditeljke Jovane Jeremić. Dragan je vlasnik pekarske industrije, ima preko 700 zaposlenih, a požar je šokirao sve. Sada je popularna voditeljka otkrila kako je došlo do požara.

Republika

Foto: e-tock

Jovana i Dragan

- Dragan i ja sve prevazilazimo zajedno, taj požar što je izbio, ali nije se upalilo postrojenje, nije to požar kao što je bio 2021. upalile su se plinske boce, koje su zahvatile beton i deo šume, ali moglo je da bude opasno, jer taj čovek koji je menjao plinsku bocu nije dobro sastavio cevi i to je bila njegova greška, sreća, pa su Draganovi sinovi to na vreme videli i sve je sanirano - rekla je ona za "Alo!", pa progovorila o odnosu sa Draganom:

- Mi sve prevazilazimo zajedno ne samo to, raznih tu stvari ima, mi smo bukvalno lice i naličje istog novčića i onda stvarno kad nađeš idealnu polovinu. Gospodu Bogu sam zahvalna na svim stvarima koje mi je dao, toliko me je blagosiljao, ogromnu karijeru, dete koje je prepametno i preslatko, dva muža, pošto je meni Dragan faktički vanbračni partner, dve svekrve, dvoje gazda, sve mi je puta dva i to je moja karma - rekla je voditeljka za "Alo".

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Jovana i Dragan uživaju u ljubavi

Inače, Jovana je nedavno u emisiji prozvala muzičku zvezdu Draganu Mirković.

- Dragana mora da smrša, da nađe stilistu i da radi na sebi, opustila se i raspustila se i ovo je rezultat. Ja je volim, šta treba sad, da izigrava žrtvu... On je sam sebi skočio u stomak. Ja sam razvod doktorirala, Ana Sević i ja imamo zrele razvode na javnoj sceni. Ja nisam varala muža, ali kad sam videla da ne ide, rastali smo se. Moraš da budeš iskren i ne zavisiš finansijski od frajera. Sramota je živeti u lažnom braku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
GAGI

05.04.2024 17:28

Nema tu ljubavi to je ljubav kratkog vjeka,zapamtite što sam rekao,ona je intereždžija a nije ni neka riba.