TRUDNA VERENICA SERGEJA TRIFUNOVIĆA? Jedna stvar ju je ODALA, pljušta čestitke! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.04.2024

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša voditeljka iznenadila pratioce na društvenim mrežama!

TRUDNA VERENICA SERGEJA TRIFUNOVIĆA? Jedna stvar ju je ODALA, pljušta čestitke! (FOTO)

Foto: Tanjug/Andrija Vukelić

Glumac Sergej Trifunović (52) nedavno je verio svoju devojku, bivšu Pinkovu voditeljku Isidoru Mijanović (28) i to baš na proslavi njenog rođendana. Kako su preneli mediji, par planira da stane na "ludi kamen" do kraja godine, a sada je voditeljka zaintrigirala svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram.

Naime, ona je objavila fotografiju muških cipelica za bebe, zbog čega su mnogi pomislili da je ona u drugom stanju. "Prelepa vest ako je istina", "Divno!", "Čestitamo", "Da li ovo znači da si trudna?", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Isidore Mijanović

Inače, Sergej je i sam nedavno najavio proširenje porodice. Trifunović tvrdi da bi brak za njega predstavljao ostvarenje snova, baš kao i proširenje porodice. O tome je pre 11 meseci govorio u intervjuu za RTS i tom prilikom naglasio da bi za njega deca i porodica bili najveće ostvarenje u životu i da se nada da će mu se brak desiti.

- Za mene bi značilo imati porodicu, to kao želim decu, međutim u ovom vremenu gde se sve raspada čak institucija braka, ne znam ko je od mojih prijatelja ostao u braku, da mi se to desilo do sad verovatno bih bio razveden, još uvek mislim da će mi se to desiti. Za mene bi to bilo ostvarenost. Mislim da je za svakoga ostvarenost porodica, mislim ne za svakoga, ali za većinu, nekako sve, sve, ali deca - rekao je glumac u emisiji "Metamorfoze".

Republika

Foto: Instagram.com/isismo

Verenica Sergeja Trifunovića

Inače, glumac je zaprosio svoju devojku Isidoru na proslavi njenog 28. rođendana u jednom restoranu, a ona se odmah pohvalila na društvenim mrežama. Bez reči nije ostao ni Trifunović koji je na svom instagram profilu objavio trenutak kad je svojoj voljenoj pao na grudi nakon veridbe, uz opis: "Što i vama svima želim".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading