PUČE SVE KOD ADAKTARA: Andžela pobegla na Maltu, Adam priznao da se RAZVODE! ŠOK! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.04.2024

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Adam Adaktar šokirao pratioce na društvenoj mreži instagram!

PUČE SVE KOD ADAKTARA: Andžela pobegla na Maltu, Adam priznao da se RAZVODE! ŠOK! (FOTO)

Foto: Republika

Adam Adaktar i Andžela

Adam Adaktar, samoproklamovani "Bog obrva", danas je šokirao pratioce na društvenoj mreži Instagram, gde je objavio da će se razvesti od supruge Andžele Adaktar, sa kojim ima dva sina i ćerku. 

- Posle 6 godina valjda je vreme da nam se putevi razdvoje. Zaista je sve bilo kao na filmu i dalje je ona najlepša žena koju sam upoznao bar za sada… - napisao je Adam.

Andžela je, inače, na Malti i to bez Adama, pa su mnogi pomislili da se Adaktar zaista razvodi od svoje supruge. Upitali su ga i zbog čega on nije pošao na Maltu sa njom.

- Razvodimo se - napisao je on.

Međutim, kako je danas 1. april, Svetski dan šale, mnogi su posumnjali da se radi o njegovoj šali, što je on kasnije i potvrdio.

-  A gde je istaživačko novinarstvo? - pokušao je da izvrda Adaktar koji je potom priznao:

- U pravu ste, dobro ste to skapirali, reč je o prvoaprilskoj šali - rekao je Adam kroz smeh za "Informer".

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Adama Adaktara

Adaktar je očigledno odlučio da se našali sa svojim pratiocima dok mu je supruga na putu.

Inače, on je nedavno u jednoj emisiji šokirao svojom izjavom, a jedna od tema razgovora bila je i Adamovo izlaganje o pravu da ode od žene i dece. On je naglasio da shvata da ima mogućnost da ode i više se ne javi ni svojoj ženi ni svojoj deci, ali da radi na tome da ostane sa njima zauvek. Ova izjava izazvala je pažnju javnosti i postavila pitanje o odgovornosti i izborima koje roditelji prave.

- Uvek mi je dala do znanja da ona mene gaji, voli zato što ona to želi, a ne zato što mora, to je jedna zanimljiva stvar. Kad je ona meni jako malom rekla, mislim jel ti znaš da postoje majke koje ostave svoju decu, ja to nikada ne bi uradila. zato što sam ja izabrala da to ne uradim, a ne zato što me sistem tera da čuvam dete. E to ti je mislim problem većine roditelja što misle da moraju neke stvari da rade - rekao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading