MA, BRAVO BRE! MLADIĆI PARTIZANA SRUŠILI I ANDERLEHT: Zakazano finale sa Ajaksom!

Autor:

Sport

01.04.2024

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakav uspeh mladih crno-belih!

MA, BRAVO BRE! MLADIĆI PARTIZANA SRUŠILI I ANDERLEHT: Zakazano finale sa Ajaksom!

Foto: FK Partizan

Partizanovi kadeti osvajaju Amsterdam: Pobede i pehar u fokusu

Mladi fudbaleri Partizana nastavljaju da oduševljavaju svojim izuzetnim rezultatima na turniru "Kup budućnosti" u Amsterdamu. Nakon ubedljive pobede nad Mančester Sitijem, uspeli su da savladaju i Anderleht rezultatom 2:0, otvarajući put ka finalu i osvajanju pehara!

Kvalitetan format i sjajna igra

Ovaj neobični turnir, sa utakmicama od 2x20 minuta, čini se da savršeno odgovara timu Đorđija Ćetkovića. Golovima Eldina Bajramovića i Vasilija Grbovića, crno-beli su uspeli da savladaju belgijskog protivnika, demonstrirajući izuzetan kvalitet i ogroman talenat koji poseduju, a koji mogu preneti i na utakmice prvog tima kroz nekoliko godina.

Dominacija u Kadetskoj ligi Srbije


Ovaj uspeh na međunarodnom nivou nije iznenađenje s obzirom na to da se Partizan trenutno nalazi na liderskoj poziciji u Kadetskoj ligi Srbije. Njihova dosledna dominacija i izuzetni rezultati jasno pokazuju da su trenutno jedan od najkvalitetnijih timova u regionu.

Finalni izazov protiv Ajaksa

U finalu turnira, koje će se odigrati u ponedeljak od 16 časova, Partizanovi kadeti će se suočiti sa domaćinom Ajaksom. Ajaks, koji je već deset puta bio u završnici u poslednjih jedanaest izdanja, predstavljaće izazov za mlade fudbalere, ali će sigurno biti uzbudljivo videti kako će se Partizan nositi sa ovom renomiranom ekipom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading