ŠTA ČEKA VEČITE DO KRAJA? Partizan se SAPLITAO, a tek ga čeka PAKAO! Zvezda sa "FENJERAŠIMA" do plej-ofa!

Autor:

Sport

31.03.2024

15:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je raspored crveno i crno-belih do doigravanja

ŠTA ČEKA VEČITE DO KRAJA? Partizan se SAPLITAO, a tek ga čeka PAKAO! Zvezda sa "FENJERAŠIMA" do plej-ofa!

Foto: star sport

Većina regularnog dela sezone u Superligi Srbije je odigrana, i uskoro nam predstoji novi okršaj beogradskih večitih rivala u plej-ofu. Crvena zvezda ima četiri boda prednosti, usled velikih kikseva Partizana posle 172. derbija, i nalazi se u mnogo boljoj formi pred sudbonosni duel. 

Ipak, i dalje preostaju tri kola, a u njima bi moglo svašta da se desi, tako da smo odlučili da prikažemo kome će još morati da se suprotstave crveno i crno-beli, dok ne dobiju novu priliku da se nađu lice u lice. 

Partizan 

Fudbaleri iz Humske su kiksnuli i prokockali svaku zalihu iz fantastičnog jesenjeg dela sezone. Izgubili su na svom terenu od Napretka, a Mladost im je u Lučanima otkinula bod. 

Republika

Foto: star sport

Meč Partizana i Mladosti u Lučanima

Kao da derbi na Marakani nije i bod protiv uzavrele Zvezde nije bio motivacija, već neka vrsta udarca, osetnog i uticajnog tek kasnije. 

Iako su izabranici Igora Duljaja do sada pravili greške, predstoji im paklen posao do kraja. Prvo će morati da izađu Voždovcu (03.04.) na krov, rivalu koji je u prethodnim sezonama umeo biti koska kada se rešava pitanje titule. 

Potom dočekuju Novi Pazar (07.04) u Humskoj. I dalje u Sandžaku vladaju evropske aspiracije, a smena Igora Matića mogla bi da se pokaže kao hladni tuš neophodan za iskorak ka vodećim pozicijama. 

Za kraj, ide se na noge Čukaričkom (14.04.), a nije neophodno podsećati grobare šta se zbilo na Banovom brdu u sezoni Aleksandra Stanojevića, kada su šampionske aspiracije takođe postojale. 

Uzevši sve u obzir, možda ćemo videti Duljajevu četu kako ponovo posrće i stvara bodovni vakum Zvezdi.

Crvena zvezda

Aktuelni šampion Superlige je svoju šetnju po Danteovim krugovima preživeo uoči večitog derbija. 

Zaredom su se nanizali TSC, Čuka i Novi Pazar, a momci Vladana Milojevića su sve pregrmeli stoički. 

Republika

Foto: Starsport

Duel Zvezde i TSC

Sada stiže naplata za rane muke, jer do kraja, praktično isključivo "fenjeraše". 

Prvo na Marakanu stiže IMT (03.04.), 12-plasirana ekipa Superlige koja se nije pokazala ove sezone kao dostojan takmac večitima. 

Zatim sledi gostovanje Radniku u Surdulici (07.04.), timu bolno zakucanom na dno tabele. Ispred njih je takođe prilično očajni Železničar koji je, pogodili ste, rival Zvezde u poslednjem kolu (14.04). 

Nema sumnje - delije će trljati ruke pred plej-of. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading