ZVEZDA ZOVE NA UTAKMICU UZ ROĐU RAIČEVIĆA! Delije će praviti FEŠTU protiv IMT!

Autor:

Sport

31.03.2024

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli nastavljaju da budu inspirativni.

ZVEZDA ZOVE NA UTAKMICU UZ ROĐU RAIČEVIĆA! Delije će praviti FEŠTU protiv IMT!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su ubedljivu pobedu nad ekipom Javora rezultatom 3:0, čime su učvrstili svoju poziciju u Superligi Srbije. Sa četiri boda prednosti u odnosu na Partizan, Zvezda se približila osvajanju prvog mesta na kraju ligaškog dela takmičenja.

Naredni meč protiv IMT na Marakani zakazan je za sredu u 19 časova, a Zvezda i Delije su putem zvaničnih kanala uputili poziv navijačima da u što većem broju ispune tribine.

Na društvenim mrežama, Zvezda je originalnim pristupom pozvala navijače na ovaj susret, deleći koreografiju sa Severa uz pesmu "U tebe sam zaljubljen" Rođe Raičevića.

Ovo je sigurno sjajan način da se atmosfera na stadionu dodatno zagreje i da se pruži podrška omiljenom timu.


Pored toga, Zvezda je putem svojih kanala podelila detalje sa 172. večitog derbija i poslala poruku navijačima uoči narednog duela protiv IMT. Očekuje se da će navijači sa nestrpljenjem iščekivati ovaj meč, spremni da pruže podršku svom omiljenom timu i uživaju u još jednoj fudbalskoj poslastici.

S obzirom na trenutnu formu Zvezde, očekuje se da će meč protiv IMT biti prava prilika za još jednu ubedljivu pobedu koja će obradovati navijače i učvrstiti poziciju crveno-belih u Superligi. 

Podsetimo, od povratka Vladana Milojevića na kupu, crveno-beli ne znaju za poraz. Poslednji peh su u prvenstvu doživeli protiv Partizana prošle godine, kada je ekipu vodio odavno bivši Barak Bahar. Od tada, jedino kada trijumf nije bio upisan je bilo na poslednjem derbiju, kada je klub iz Ljutice Bogdana remizirao, uz značajno bolju igru od rivala. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading