DELIJE POSLALE JAKU PORUKU IZ IVANJICE: Marakana, pa Vršac!

Autor:

Sport

30.03.2024

21:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ulazimo u završnu fazu sezone.

DELIJE POSLALE JAKU PORUKU IZ IVANJICE: Marakana, pa Vršac!

Foto: Starsport

Crvena zvezda upisala vrlo bitnu pobedu u borbi za pehar šampionata Srbije

Fudbaleri Crvene zvezde ponovo su ostvarili ubedljiv trijumf u Superligi Srbije, ovoga puta nad ekipom Javora na njihovom terenu rezultatom 3:0 u 27. kolu domaćeg prvenstva. Iako je prvih trideset minuta utakmice proteklo u mučenju za crveno-bele, situacija se promenila kada je Ilić napravio prekršaj u svom kaznenom prostoru, a Kanga bio siguran sa bele tačke. Prednost je udvostručio Hvang, da bi konačan rezultat postavio Mijailović u finišu meča.

Poziv na podršku pred narednu utakmicu

Navijači su se iz Ivanjice obratili svim pristalicama Crvene zvezde, pozivajući ih da se pridruže i pruže podršku ekipi na narednim utakmicama. Njihov poziv "Svi na sever!" odnosi se na naredna dva bitna izazova koja očekuju crveno-bele u šampionatu (IMT), ali i Kupu Srbije (Vršac). Poruka jasno pokazuje da delije računaju na masovnu podršku sa tribina. Sledeći protivnik je novobeogradska ekipa, a utakmica se igra 3. aprila na stadionu Rajko Mitić, dok će nedelju dana kasnije tim Vladana Milojevića na severoistoku zemlje nastaviti borbu za trofej na drugom frontu.


Današnji trijumf dodatno podiže moral ekipi pred naredne izazove u Superligi, a podrška navijača sigurno će biti od velikog značaja za igrače Crvene zvezde. Podsetimo, danas je slavio i Partizan, pa je bodovna razlika na tabeli ostala ista - +4 za crveno-bele.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading