MILOJEVIĆ NAKON POBEDE ZVEZDE: Mi ne KUKAMO i ne ŽALIMO se!

Autor:

Sport

30.03.2024

18:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Idemo korak po korak"

MILOJEVIĆ NAKON POBEDE ZVEZDE: Mi ne KUKAMO i ne ŽALIMO se!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Javor u gostima rezultatom 3:0 u okviru 27. kola domaćeg prvenstva.

Iako je meč počeo u vrlo blagom ritmu, crveno-beli su relativno lako u pet minuta u finišu prvog poluvremena rešili otpor koji je do tada pružao Javor.

Vladan Milojević je bio zadovoljan nakon pobede.


- Teška utakmica je iza nas, nismo imali mnogo vremena da se pripremimo za ovaj meč, s obzirom na činjenicu da su se reprezentativci tek u četvrtak vratili u klub. Danas je to izgledalo dosta dobro, zadovoljan sam igrom - rekao je trener Crvene zvezde, pa nastavio:

Republika

Foto: Starsport

Javor - Crvena zvezda

- Jako je teško igrati u Ivanjici. Već sam rekao da se radi o nezgodnoj ekipi, sa dobrim trenerom i igračima. Defanzivno su možda i najbolje organizovan tim. Teško je „probiti“ taj blok. Tražio sam od igrača da budu strpljivi, da imamo loptu u nogama, kreiramo i kontrolišemo meč. Mislim da smo dosta toga dobrog uradili, kao i da je pobeda zaslužena. Zahvalio bih se još jednom našim navijačima i ljudima u Ivanjici i okolini, Zapadnoj Srbiji, mislim da su imali šta da vide - istakao je Milojević.

Potom se osvrnuo i na težak ritam koji očekuje njegov tim, istakavši da neće kukati i žaliti se.

- Igraćemo na svaka tri dana. Imali smo malu pauzu, ali i poteškoće, jer nismo mogli da radimo ono što smo hteli, budući da imamo veliki broj reprezentativaca. Ne kukamo i ne žalimo se. Idemo korak po korak, ovo je već arhivirana utakmica. Već u sredu nas očekuje nimalo lak meč - zaključio je Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading