ZVEZDA POSLALA HITAN DOPIS! Na Marakani ZAHTEVAJU da se ODMAH vrati OVAJ fudbaler!

Autor:

Sport

22.03.2024

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli se pripremaju za spektakl protiv Zenita.

ZVEZDA POSLALA HITAN DOPIS! Na Marakani ZAHTEVAJU da se ODMAH vrati OVAJ fudbaler!

Foto: Starsport

Trener Crvene zvezde, Vladan Milojević, suočava se sa izazovima pred prijateljski meč sa Zenitom (subota, 19.00), budući da će biti bez nekoliko ključnih igrača koji su odsutni zbog obaveza u svojim reprezentacijama.

Ovo predstavlja određeni problem za tim s Marakane, s obzirom na to da se bliži završnica prvenstva, a prioritet kluba je odbrana titule šampiona Superlige Srbije.

U cilju uigravanja tima za ključne utakmice, Crvena zvezda je poslala dopis Fudbalskom savezu Južne Koreje sa molbom da se In-Bom Hvang što pre vrati u klub.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

In-bom Hvang

Postoji zabrinutost da bi sjajni vezista mogao da zakasni sa povratkom, ukoliko bude igrao utakmicu sa Tajlandom, a promena vremenskih zona i potreba za odmorom dodatno komplikuju situaciju.

Ovo bi moglo značiti da trener Milojević neće moći da računa na Hvanga za važno superligaško gostovanje protiv Javora u Ivanjici.

Ipak, postavlja se pitanje da li će Fudbalski savez Južne Koreje pozitivno odgovoriti na zahtev kluba iz Ljutice Bogdana, s obzirom na trenutnu situaciju u reprezentaciji.

Nakon remija sa Tajlandom, južnokorejski fudbaleri se suočavaju sa mogućim ispadanjem iz trke za plasman u treći krug kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2026. godine, koje se održava u Meksiku i Kanadi. Konačnu odluku će doneti privremeni selektor Hvang Sun-Hong.

S obzirom na ove okolnosti, trener Milojević se nada da će Zvezda uspeti da obezbedi povratak Hvanga, kako bi bio spreman za ključne utakmice u završnici prvenstva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading