VEČITI "UDARENI PO DŽEPU"! Partizan i Zvezda će DEBELO PLATITI zbog OVOGA!

Autor:

Sport

22.03.2024

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ogromne kazne stižu beogradskim klubovima.

VEČITI "UDARENI PO DŽEPU"! Partizan i Zvezda će DEBELO PLATITI zbog OVOGA!

Foto: Starsport

Nakon turbulentnog derbija između Partizana i Crvene zvezde, oba kluba su kažnjena novčano zbog narušavanja reda i mira na stadionu. Domaći navijači su koristili pirotehnička sredstva u velikim količinama, dok su pristalice gostujućeg tima takođe pravile probleme, uz manju upotrebu pirotehnike, ali i oštećenje 2.540 stolica.

Pored novčane kazne, protiv Partizana je pokrenut novi postupak zbog dešavanja po završetku utakmice sa Napretkom. Organizacija je ocenjena kao slaba, a službena lica su naišla na oštećenja prostorija i opreme.

Foto: Starsport

172. večiti derbi

Na terenima Prve lige, takođe su zabeleženi incidenti. Tekstilac je kažnjen oduzimanjem 45.000 dinara zbog viška žutih kartona, dok će nekoliko igrača propustiti naredne utakmice zbog disciplinskih prekršaja.


Podsetimo, večiti derbi se završio rezultatom 2:2, ali je Crvena zvezda izgledala znatno dominantnije i bliže pobedi. Iako se pobedonosni gol nazirao u vazduhu, "hobotnica" crno-belih, Aleksandar Jovanović, nije dopustila da se lopta provuče kraj njegovog budnog oka, i tako žalosno zatrese mrežu i rastuži grobare.

Ipak, nemoć Partizana postala je evidentna već u narednim mečevima. Prvo je usledio poraz od Napretka na JNA, a odmah na sledećem meču, crno-beli su remizirali u Lučanima sa Mladošću rezultatom 1:1. 

Očigledno je da su incidenti na sportskim događajima i dalje problem u srpskom fudbalu, i nadamo se da će odgovarajuće kazne doprineti smanjenju nasilja i nepoštovanja pravila na stadionima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading